facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Siza De Buitenplaats

Siza De Buitenplaats

Info

De Buitenplaats biedt leuke en zinvolle dagbesteding voor cliënten.Tevens kun je er koffie drinken, lunchen, bijzondere kado's kopen.

Geschiedenis

De Buitenplaats is een activiteiten centrum voor mensen met een handicap. Ons thema is het ontmoeten, cliënten mee laten doen in de maatschappij.

Wij hebben verschillende groepen waar de cliënten werkzaam zijn:
Atelier 23: Getalenteerde cliënten werken in een rustige, veilige werkomgeving aan hun persoonlijke creatieve ontwikkeling.
De Zeepbel: Op ambachtelijke wijze maken cliënten zeepproducten van 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten. Naast zeep maken wij diverse andere creatieve producten.
Binnenstebuiten: Dit lunchcafé en ontmoetingsplek van De Buitenplaats wordt gerund door mensen met een handicap.
Giet & Dompel: Cliënten maken op ambachtelijke wijze kaarsen in alle soorten, kleuren en maten. Ook wordt er gewerkt vanuit opdrachten van derden.
Kids: Alles draait om kinderen. De cliënten bereiden leuke activiteiten voor de BSO voor en maken kinderproducten voor de verkoop.
De Tuin: Ruiken, horen, zien, voelen en proeven. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens een wandeling door de fraaie tuin van De Buitenplaats.

De buitenplaats heeft ook een winkel waar u zelfgemaakte producten kunt kopen. Deze producten zijn met alle zorg en liefde gemaakt en toch voordelig geprijsd. Kom gerust eens langs en ontdek het zelf.

Tot ziens op De Buitenplaats!


Adres: Marasingel 19, 6846DX Arnhem
Telefoonnummer: 0883780139
Stad: Arnhem
Route: Marasingel 19
Postcode: 6846DX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Marasingel 19 Arnhem, Marasingel Arnhem, Vacature buitenplaats siza, Siza Dorp Arnhem, Buitenplaats Koningsweg, Laakoever Arnhem, Buitenplaats dagbesteding, Speelboerderij Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Riverside Coaching & Sports Riverside Coaching & Sports 4 km Zeer professioneel met coaching en ik doe hier ook 2x per week kickboxen met heel vee...
JZsos JZsos 4 km In het verleden was de begeleiding van Jados destijds nog IVA, heel erg goed. Het gaf...
All inclusive, inclusiecoach All inclusive, inclusiecoach 4 km Deelnemers ontdekken dat en wat ze aan talenten hebben die binnen de samenleving inge...
Pactum jeugd- en opvoedhulp Pactum jeugd- en opvoedhulp 6 km Pactum is er voor kinderen, jongeren en ouders die het even niet alleen redden. Wij ...
Boost Arnhem Boost Arnhem 7 km een Boost naar taal, een boost naar contact, een boost naar werk. vluchtelingen samen...
Werken bij Siza Werken bij Siza 8 km Zoek je werk in de zorg? Bij Siza krijg je de ruimte om zelf invulling te geven aan j...
JeDid It JeDid It 9 km Ik leerde Jedid kennen tijdens de 2de lockdown. Voor mij was dit precies wie en wat i...
Recensies
Hier kan je lekker lunchen. Het weer was heerlijk dus we zaten buiten. Hier werken mensen met geestelijke beperkingen of met speciale behoeften die zich volledig inzetten om jou een plezierige maaltijd te verzorgen. Echt super leuk!
Zo'n fantastische plek om een bakkie te doen, bijzonder kadootje te kopen of bestelde taart op te halen. Al jaren dezelfde cliënten die je steevast vriendelijk begroeten. Aanwinst in de wijk.
Sfeervol opgezet. Je kunt hier prima terecht voor koffie, thee of een smakelijke lunch. Bezoek de kinderboerderij of de cadeaushop. Vergaderen is zeker mogelijk. Voor moestuinliefhebbers zijn kweekplantjes te koop voor lage prijzen. In de dagbesteding leren mensen met een beperking van ervaren vaklieden. Bezoek ook het atelier, waar kunst ook te huren is via een abonnement. Van harte aanbevolen.
De Buitenplaats is een unieke boerderij in de Arnhemse nieuwbouwwijk Schuytgraaf. De Buitenplaats biedt dagbesteding voor mensen met een beperking en is daarnaast ook open voor publiek. Als bezoeker kun je genieten van een kopje koffie in het Lunchcafé of op het terras. Ook kun je een kijkje nemen in de zeepmakerij, het kunstatelier of de kaarsenmakerij. Verder is er een speeltuin, een kinderboerderij, een boomgaard en moes- en kruidentuinen waar je kunt wandelen. Kortom, er is genoeg te doen voor jong en oud!
Hier een fantastische bruiloft mogen bijwonen. Heel erg mooi versierd door de medewerkers. Pompoenen en lampions. 100derden vlaggetjes speciaal gemaakt voor het bruidspaar. Goed eten, fantastisch ijs. Springkussen voor de kinderen. Waterspeelplaats en een een speeltuin. Echt een aanrader.
Deze mooie locatie is geclaimd door de subsidieslurpende Siza, en die hebben een hele dikke vinger in de pap over het beheer. Voor de gehandicapten en minder validen is er van alles te doen. Maar voor de jongeren die op straat hangen is er helemaal niks. De Joy op Elderveld is dicht, de Madser is dicht. En zou je denken dat deze mooie boerderij een prima locatie was voor de bewoners, jeugd en jongeren van de Schuytgraaf voor activiteiten, nope! Boerderij De Kroon doet het beter. Siza slurpt de subsidie rustig verder op met deze locatie. Jammer!
Gezellig er wordt veel geknutseld je kunt er wat eten, DBS. En rolstoel toegankelijk.
Onze Oudste zoon. Is er elke dag. Hij vind het heel Fijn. We gaan vaak even bij hem langs en drinken dan samen een kopje koffie. Hij laat ons alles zien.. de schapen. De konijntjes de cavia s de kalkoenen. Hij is graag buiten. Soms is het schapen poep ruimen ook dat doet hij graag. Haha.
Mensen met een beperking werken hier midden in de maatschappij. Van kaarsen- en zeepmakerij tot kunstuitleen welke is ingevuld met eigen gemaakte kunst tot een horeca afdeling met de beste hamburgers en verse dagsoepen uit de omgeving!
Kale ruimte. Maar eten en bediening zijn goed. Parkeren: Redelijk veel plaats. Gratis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid