facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SIXX Skybar by van der valk

SIXX Skybar by van der valk

Info

Per oktober 2016 opent SIXX Skybar haar deuren op de 16e etage in het Van der Valk Hotel Tiel.

Adres: Laan van Westroijen 10, 4003 AZ Tiel
Telefoonnummer: 0344622020
Stad: Tiel
Route: Laan van Westroijen 10
Postcode: 4003 AZ



op zoek naar gerelateerd: skybar sixx, van der valk tiel parkeren, van der valk tiel, uitchecken van der valk tiel, van der valk skybar, van der valk tiel oud en nieuw, paasbrunch van der valk tiel, kerstdiner van der valk tiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gerda's notenbar/ www.notenhuis.nl Gerda's notenbar/ www.notenhuis.nl 771 meter Heb bestelling g gedaan van suikervrije chocolade. Kreeg melding dat de bestelling ve...
Bonvita Bonvita 2 km Vertaald door Google Zeer snel downloaden. Origineel Foarte rapid descărcarea.
Bak met Passie Bak met Passie 4 km Bak met Passie is thuis winkelen met smaak!
CriminalBeer CriminalBeer 4 km Craft Beer from Tiel
Recensies
Mooie locatie, maar duur. En voor die prijzen verwacht je toch dat de bediening op de hoogte is van wat ze verkopen. Dat een serveerster niet weet welke bieren ze op de tap hebben, en welke 2! droge witte wijnen zij serveren... het voelt allemaal erg amateuristisch aan. En in het licht van het exclusieve imago dat ze denken uit te stralen, is het zelfs bijna gênant te noemen. Niet voor herhaling vatbaar.
Wat slecht zeg, latte macchiato was meer melk dan koffie. Geen goeie lepel er bij geen koekje. Muziek stond erg hard. De bediening weet niet wat ze doen ik dacht dat ze wel beter opgeleid waren.
Heerlijk avondje uit, voor een cocktail, wijntje en/of hapje... Top locatie op Hoogniveau! Leuke en prettige zitjes met natuurlijk het prachtige uitzicht. Zowel bij dag als nacht!
Prachtige bar met mooi uitzicht over de stad. Hapjes en drankjes worden zeer vriendelijk geserveerd.
Hier hoef je niet meer naar toe voor een gezellig drankje. We kregen we horen: tot nadere orde gesloten. Geen idee waarom.
Wat een geweldige locatie.. met parkeerplaats voor de deur, daar geef ik 1 ster voor. We werden bij binnenkomst niet verwelkomt. 22.50 uur Het was zoeken naar een plekje waar de tafel niet uitpuilde van de vuile vaat. Na circa een kwartier 23.05 gewacht te hebben wilden wij graag drankjes en hapjes bestellen bij de borrel. "De keuken is gesloten" Ja, maar we zitten hier al een kwartier? Daar had ze geen oren voor. Nou ja dan maar zonder hapjes. We hebben vier simpele drankjes besteld. Na circa 20 minuten is mijn tafelgenoot naar de bar gelopen waar de drankjes bleven. Het antwoord: "Ik ben nu druk met cocktails" Om 23.35 hebben wij zonder iets te kunnen nuttigen de toko verlaten, wat een afgang.........
Super vriendelijke personeel en erg sfeervol mooi uitzicht
Mooie lokatie en lekkere cocktails en sushi. Helaas laat het personeel erg te wensen over!! Duurt erg lang voordat je een drankje kan bestellen en 20min voor sluitingstijd geen koffie meer te krijgen omdat de automaat al uit stond!!!??? Mensen achter ons moesten ZELF naar de bar lopen om de kaart te halen en even later een biertje te bestellen en mee te nemen naar de tafel! Dat terwijl 3 man personeel stonden te kletsen achter de bar en er verder weinig te doen was!!! Erg jammer!!!
Mooi maar bieren zijn wel prijzig.
Werkelijk ronduit slecht. Een hele zaal vol klanten en dan 1 bediende op ongeveer 75 mensen! Meneer de manager ga eens personeel aan nemen! En niet zeggen: ik kan niet aan personeel komen. Weet je , dan moet je ze gewoon goed betalen want dan willen ze wel voor je werken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid