facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sitiweb.nl

Info

Sitiweb, Italiaans voor Websites. We maken niet alleen websites, we onderhouden ze en bieden daarnaast ondersteuning bij marketing online

Geschiedenis

Sitiweb, Italiaans voor Websites. We maken niet alleen websites, we onderhouden ze en bieden daarnaast ondersteuning bij marketing online



"Websites, webshops en hosting voor MKB en ZZP. Maatwerk WordPress en WooCommerce sites. Ontwikkeling van WordPress Plug-ins"
Adres: Rademacherstraat 16B, 3201 BJ Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181 - 63 11 33
Stad: Spijkenisse
Route: Rademacherstraat 16B
Postcode: 3201 BJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Sitiweb klantenpaneel, SitiHost, Silhouette nl
Recensies
Geen aanrader. Op zich prima kwaliteit in zoverre ik dat kan beoordelen. Alleen vraag je ze om iets te wijzigen in je DNS code wat zo'n beetje iedere andere aanbieder die ik ken gratis doet krijg je hier een factuur. Opzich prima, 15,- voor 5 minuten werk. In reactie op sitiweb: ik heb hier geen kennis van, je kunt genoeg verzieken hiermee lees ik altijd Maar betaal je een factuur te laat... je krijgt een paar herinneringen niet ontvangen doordat mijn mailbox vol zat, eigen schuld krijg je incassokosten a la 40,-. Niet van een daadwerkelijk incassobureau waar ze even mee gewacht hebben ze hebben hun best gedaan me toch te bereiken maar nee van henzelf. Is me eerlijk gezegd ook nog nooit overkomen en verraste mij zeer. Vind het ook zeer klantonvriendelijk vandaaruit 1 ster. Maargoed voor de kwaliteit krijgen ze er 1 bij. Zodra het kan, ga ik overstappen. Maarja, net voor een jaar betaald + 40,-. Jammer... In reactie op sitiweb: Ja, ik ben boos over 40 euro incassokosten. Zeeeer klantonvriendelijk. Hoe komt het dat ik niet betaald had? Mijn partner is terminaal ziek, had/heb andere dingen aan mijn hoofd. Bedankt.
Op het oog kwam Sitiweb erg betrouwbaar over. Helaas toen er discussie ontstond over de prijzen, werden er nare discriminerende opmerkingen gemaakt. Het draait ze alleen maar om geld en knaken… Zeer naar figuur. Kortom: Afrader!!
Wij hebben hier onze hosting genomen. Perfect! Supersnel, vriendelijk en wat een topservice! Wanneer je iets nodig hebt of wilt vragen heb je erg snel contact en een oplossing.
Mooi nieuw kantoor. Prettig om mee samen te werken . Verstand van zaken maar zijn ook eerlijk als iets niet bekend is.. Ik blijf bij deze review. Fijn om samen mee te werken .
Ben al een tijdje meer dan tevreden over de services van de jongens van Sitiweb. Kwalitatief goede en snelle hosting voor een nette prijs en eerlijke adviezen waar je wat aan hebt op de koop toe. Geen veel te groot bedrijf waar je een nummer bent, maar jongens met de poten in de Hollandse klei die weten waar ze het over hebben en een stapje extra zetten. Met als resultaat zeer tevreden klanten. Ik in ieder geval wel.
Als ik 10 sterren zou kunnen geven, dan hadden de mannen van Sitiweb ze gekregen! Ze hebben mijn website mooier gemaakt dan dat ik zelfs voor ogen had. Er is ook een grote kennis van zaken aanwezig bij deze heren. Daarom heb ik ook voor de hosting van Sitiweb gekozen. De samenwerking was ook uitermate prettig. Alles werd meteen gedaan en op mijn wensen aangepast. Ook droegen ze geweldige ideeën aan, waar ik zelf niet aan had gedacht, maar een grote meerwaarde hadden. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en wil Sitiweb ter harte aanbevelen!
Wij ervaarden heel wat problemen met onze webshop die draaide bij versio. Sitiweb heeft de hele verhuizing naar hun server op zich genomen en een lading tips mee gegeven ter verbetering van onze site. Direct al een enorm verschil in snelheid zichtbaar. Toppers!
Eindelijk mensen die er verstand van hebben, maar vooral ook communiceren en niet zelf alles maar gaan wijzigen waardoor ik zelf de controle helemaal kwijt raak of onzeker wordt. Dit is precies wat ik zocht! Heerlijk om dit nu uit handen te durven geven :.
Ik wou dat ik 10 sterren kon geven. wauw wat een kennis, wat een hulp. Helemaal geweldig. Echt een aanrader voor iedereen. Wij zijn er super blij mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid