facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sitework

Sitework

Info

Sitework is een internetbureau, gevestigd en werkzaam in oost-Nederland. Opgericht door Derek van Altena. Ontstaan uit passie en gedrevenheid.

Geschiedenis

Sitework is een klein internetbureau, gevestigd en werkzaam in oost-Nederland. Opgericht door Derek van Altena. Ontstaan uit passie en gegroeid uit gedrevenheid hebben wij 15 jaar online ervaring.

Adres: Prins Bernhardweg 27, 7241 DH Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573 200 100
Stad: Lochem
Route: Prins Bernhardweg 27
Postcode: 7241 DH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: SiteWorks
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lomica Media Systems Lomica Media Systems 3 km Als zakelijk contact een bezoek gemaakt aan Lomica. Prachtige moderne en unieke stijl...
Recensies
SiteWork heeft een mooie website voor onze speelotheek gemaakt, waar we erg blij mee zijn! Ze hebben goed in kaart gebracht wat de website allemaal moest kunnen en alles was mogelijk. Hij is door alle vrijwilligers makkelijk aan te passen met hun makkelijke CMS, makkelijker dan Wordpress, dus echt een aanrader!
Goed en vakkundig geholpen, bij vragen weten ze precies wat ik bedoel.
Top kwaliteit en een prettig team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid