facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sitax Vervoer Mierlo

Sitax Vervoer Mierlo

Info

Sitax Vervoer is een taxibedrijf waar u van 1 tot 8 personen veilig en klantvriendelijk van A naar B vervoerd kunt worden.

Adres: Vesperstraat, 5731GS Mierlo
Telefoonnummer: 0652088576
Stad: Mierlo
Route: Vesperstraat
Postcode: 5731GS


Recensies
Waar hebben die chauffeurs hun rijbewijs gehaald?? De meeste zijn kleurenblind....tip als het bovenste lampje brandt moet je stoppen
Met de touringcar van Helmond naar Wouw visa versa om met harmonie Phileutonia een concert te geven. Vriendelijke chauffeur. De rit voelde goed en vooral veilig aan. Op de terugweg was de snelweg afgesloten maar via een andere gekozen route totaal geen probleem. Ik reis zelden per touringcar maar wat mij op viel was de grote snelheid van de bus. Met zo'n professionele chauffeur wel zo prettig. De beenruimte was ietsjes krap maar de bus was verder mooi schoon met prima airco. Een volgende rit? Ja graag.
Goede service en vriendelijke en behulpzame chauffeurs We maken regelmatig gebruik van hun diensten ook omdat ze jong en mooi materiaal rijden.
Snelle reactie op de offerte aanvraag. Gezellige en correcte chauffeur in nette bedrijfskleding en een hele nette bus. Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Goed geregeld komen altijd netjes op tijd, volgens afspraak. Vijf minuten van tevoren krijg je een telefoontje dat je taxi er zo is. Fijne chauffeurs altijd in voor een praatje.
Had binnen een uur de offerte voor de huur van een bus. Prijs was het laagste wat ik kon vinden. Tijdens het personeelsuitje hadden we een professionele en gezellige chauffeur die het iedereen goed naar de zin heeft gemaakt. Bus was luxe en schoon, de chauffeur had ook drankjes bij. Een echte aanrader dus.
Geweldige service en de chauffeur die ons vervoerde was zeer prettig in omgang.
Mijn zoontje 1 jaar naar zijn vroegbehandeling gegaan met taxi van bergerhof en stuk voor stuk goede en zeer vriendelijke chauffeurs.de kindjes zijn echt in goede handen bij hun.
Alle jaren een fijne busmaatschappij voor onze schoolreizen en uitwisselingen. De prijs-kwaliteitsverhouding is perfect.
Geen geduld. Asociaal rijgedrag. Busje 410
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid