facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sirtaki

"Welkom in de Griekse culinaire wereld. Onze prioriteit is om u op een plezierige manier de smaak en de sfeer van de Griekse cultuur te laten proeven."
Adres: Oudestraat 262 , Kampen 8261 CB, NL
Telefoonnummer: 038 331 2817
Stad: Kampen
Route: Oudestraat 262
Postcode: 8261 CB



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Kampen, Grieks restaurant Elburg, Grieks restaurant Zwolle
Recensies
Lekker en goed eten niet te duur .goed personeel.en als je zecht van te voren dat je wat te vieren hebt doen ze even wat ekstra voor je
Door het COVID-19 virus hebben we voor het eerst hier besteld, maar wat was het lekker zeg. Wij hadden de 2 persoonsschotel besteld met ossenhaas, varkenshaas, kipfilet en gyros inclusief de bijgerechten apart verpakt erbij. Alles was nog perfect warm, zelfs de dikke frieten waren nog warm en knapperig!! Wij gaan zeker nog eens bestellen!! Bedankt mensen van Sirtaki, jullie hebben Koningsdag onvergetelijk gemaakt!! Groet fam. De Maar
Een jaar of 8 geleden vonden we het niet zo bijzonder. Nu maar weer eens geprobeerd en wat een verrassing. We hebben allemaal 5 personen heerlijk gegeten. De kwaliteit van het eten was zeer goed. Het bediendend personeel was niet perse kundig, maar vriendelijk en gastvrij, dat vinden wij belangrijker. We komen zeker sneller terug dan de vorige keer.
Lekker gegeten. We waren met vijf mensen en we kregen het eten heel snel. Genoeg keuzes. Voor de vegetariërs zijn er twee keuzes waarvan één een schotel is met diverse gerechten er op. Heerlijk. Aanrader. Bediening zeer goed, snel en vriendelijk.
Oude Sirtaki was better. Nu klare gerechten zijn kleiner geworden en minder lekker. Niet alles in de menu was beschikbaar. Dat was altijd mijn beste plek om wat te eten. Hellas nu niet meer. De mensen die daar werken zijn vriendelijk maar was moeilijk met ze te communiceren want niet idereen sprak Nederlands of Engels.
Heerlijk gegeten, aardige bediening, leuke ambiance. Zeer aan te bevelen !
Vandaag gegeten bij Griekse restaurant sirtaki. Voorgerecht was moah. Correct me if i'm wrong, maar leek uit de diepvries te komen. Hoofdgerecht was echt super! Zou hier zeker terugkomen, maar dan sla ik het voorgerecht over.
Afgelopen zaterdag hier weer heerlijk gegeten. Voorgerecht en hoofdgerecht zeer smaakvol. En ook niet onbelangrijk: fijne bediening!
Jaren niet geweest, afgelopen weekend gezellig met vrienden gegeten. Vriendelijk en persoonlijk bediend, en al het eten was top. Kom hier graag weer.
Lekker en goed eten sappig goed gekruid. Gyros steeds uitmuntend. Andere gerechten ook prima in orde en wat je niet op kunt mag gerust mee in doggybag ideaal tegen verspilling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid