facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sipma Motoren

Sipma Motoren

Info

Sipma Motoren heeft een ruim aanbod aan gevarieerde motoren voor een scherpe prijs.

Geschiedenis

Op zoek naar een sportieve motorfiets of een comfortabele toermotor? Sipma Motoren heeft een ruim aanbod aan gevarieerde motoren voor scherpe prijzen.

Adres: Hoofdweg 98, 9104 BJ Damwoude
Telefoonnummer: 0511422534
Stad: Damwoude
Route: Hoofdweg 98
Postcode: 9104 BJ


Recensies
Vandaag een hele mooie Kawasaki Versys 1000 gekocht bij Sipma Motoren. Proefrit was geen probleem en de deal was snel gesloten. Ook een zeer goede uitleg van de motor. Enthousiaste eigenaar met hart voor de zaak!
Zeer tevreden over mijn aankoop bij sipma motoren. Je wordt uitstekend, eerlijk en serieus geholpen hier om een goed betrouwbare motor te vinden! Ik raad iedereen aan om hier te komen voor goede zaken en advies! Als het aan mij lag had ik 10 sterren gegeven deze meneer verdient het oprecht!
Mooi assortiment van voornamelijk jong gebruikte Japanse motoren. De man weet waar hij over praat en verkoopt zeker geen knollen voor citroenen. Heb alleen geen koffie van hem gehad toen ik een motor bij hem kocht ;-
Ben zelf niet zo van de Reviews plaatsen, maar deze man verdient een dikke 10, komt zijn afspraken meer dan na, een geweldige uitleg met zeer veel liefde voor zijn bedrijf, het straalt er van alle kanten vanaf.
Eerlijke zaak met een heel vriendelijke eigenaar. Heb hier een Transalp gekocht, was een zeer prettige ervaring. Ik ga het ook onderhoud van mijn andere motoren door Sipma laten doen ook al is het een flink stuk rijden vanuit Groningen. Aanrader!
Mooie en courante motorfietsen staan voor al om al nette prijzen. Ook voor onderhoud het juiste adres, is niet voor niets m'n vaste adresje geworden. Altijd even leuk om daar een bezoekje te brengen
Perfect! Een eerlijke verkoper en verkoopt motoren tegen een scherpe prijs. Een proefrit maken was geen enkel probleem waarna ik de motor direct heb gekocht.
Super service of het nou binnen openingstijden is of niet. Desnoods service aan huis.
Leuke winkel.. en een hele aardige man.!! Wil alles voor de doen..
Geweldig alles goed en snel geregeld zoals ieder verwacht.super netjes overal!!zelfs gestoffeerde schowroom
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid