facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint op Verzoek

Sint op Verzoek

Info

De professionele Sinterklaas van Sint op Verzoek komt graag langs op uw bedrijfsfeest, huisbezoek of intocht voor een onvergetelijk feest!



"Professioneel Sint entertainment voor elk evenement!Met een professionele Sinterklaas, fraaie Pieten én een geweldige Pietenband maken zij van élk Sinterklaas evenement een grandioos succes! Zij zullen een geweldige indruk achterlaten bij de kinderen, maar ook bij de volwassen kinderen! Sint op Verzoek is te boeken voor intochten, bedrijfsfeesten, verenigingen, scholen, verzorgingscentra én huisbezoeken! Neem snel een kijkje voor alle mogelijkheden op onze website www.sintopverzoek.nl! Sint op Verzoek is onderdeel van Muziekvereniging Laurentius en een begrip in Voorschoten en omstreken."
Adres: Voorschoten
Telefoonnummer: +31623837864
Stad: Voorschoten


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid