facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sint Annamolen, Molen van Keent - Weert

Sint Annamolen, Molen van Keent - Weert

Info

De monumentale Sint Annamolen van Keent in Weert is in 1911/1912 gebouwd en kent een interessante geschiedenis. Vrijwilligers houden de molen draaiende.
Openingsdagen/tijden: www.molenagenda.com

Geschiedenis

Een uit 1911 daterende beltkorenmolen met een interessante geschiedenis. Een actieve molen die nog regelmatig draait door de inzet van een team molenvrijwilligers. Altijd op zaterdagmiddag open, vaak op woensdag en in het seizoen (april-oktober) ook iedere 1e zondag.

Adres: Keenterstraat 1a, 6006PW Weert
Telefoonnummer: +31495227003
Stad: Weert
Route: Keenterstraat 1a
Postcode: 6006PW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Molennetwerk KempenBroek VZW Molennetwerk KempenBroek VZW 2 km Het molenerfgoed van Grenspark Kempen~Broek, 47 watermolens en windmolens wordt door ...
Recensies
Een actief team van vrijwilligers zorgt ervoor dat deze molen uit 1911 maar met een geschiedenis die veel verder teruggaat een van de meest actieve molens binnen GrensPark Kempen~Broek is. Deze molen en het molenteam Vertellen de Verhalen van de Molens. Iedere zaterdag open vanaf 11 uur.
Toprondleiding gehad!
Erg gastvrij ontvangen. Er werd de tijd genomen voor de rondleiding en uitleg. Moor gerestaureerd.
Mooie molen..
De Molenstichting Weerterland zorgt er met een team van vrijwilligers voor dat de Weerter molens regelmatig draaien en in goede staat verkeren.
Erfgoed moet bestaan blijven.
Molenstichting Weerterland beheert in Weert vier windmolens .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid