facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sinne Technyk

Sinne Technyk
"Sinds 2012 levert, monteert en installeert Sinne Techniek in Friesland. Door jarenlange ervaring weten wij welke merken het hoogste rendement geven in combinatie met de beste omvormer.Wij zien een belangrijke toekomst voor zonne-energie en willen iedereen hiervan laten profiteren door een persoonlijk en eerlijk advies te geven."
Adres: Eigen Haard 53, 8561EX Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0514593634
Stad: Balk
Route: Eigen Haard 53
Postcode: 8561EX


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Sinne Techniek, Sinne Techniek review, Zonnepanelen Friesland, Zonnepanelen offerte Friesland, Sinnergie, Sinne systeem, Sinnetechniek nl contact
Recensies
Fijne communicatie, ze denken echt met je mee. omdat het slecht weer was, op de dag van plaatsen..Belde ze vroeg in de ochtend op dat de legploeg helaas niet kon komen, i.v.m. slecht weer en betreft het veilig kunnen werken voor de legploeg. 3 dagen later konden ze wel langskomen. En de legploeg deed prima uitleg, En het plaatsen van de panelen ging zeer professioneel, en de mannen hadden ook plezier op het dak. Zeker een aanrader om de panelen aan te schaffen bij Sinne Techniek!
Zeer tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen. Snel en netjes gewerkt. Vriendelijk en deskundig personeel.
Vandaag zijn de zonnepanelen op ons dak geplaatst. Zeer kundige en vriendelijke medewerkers. Communicatie met Sinne Techniek was uitstekend en ze komen hun afspraken na. Goed advies en offerte in Maart en vandaag al geplaatst. Ook een goede uitleg over de omvormer en app op mobiel. Kortom een prima bedrijf dat zijn afspraken en deskundigheid nakomt.
Ik ben zeer teleurgesteld in dit bedrijf. Ze hebben bij ons een PV installatie geplaatst. Op zich niets mis mee, maar toen ik onderhoud/reparatie vroeg mbt een eerdere Pv installatie die door een ander bedrijf is geplaatst was men niet bereid in actie te komen. Een wel erg klantonvriendelijke manier van werken.
Ik heb mijn installatie in 2013 laten leggen. 0 problemen en hoe ze het hebben gelecht was heel professioneel. De panlatten werken extra versterkt, de jongen verstand van hun vak. Ook na een klein probleempje met de SMA omvormer werd dit na 9 jaar zonder problemen opgelost. Ik ben na bijna 10 jaar nog steeds voor de 100% tevreden. We hebben nu al bijna 10 jaar gratis stroom en de terugverdientijd is al lang verstreken.
Jongens van Umagine Friesland hier door Sinne Techniek gekomen. Super werk geleverd. Floris Bedankt! 5 Sterren voor Umagine Friesland.
Hele goede ervaring met dit bedrijf. Goede prijs, betrouwbaar en ze werken keurig netjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid