facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Simply-Joy Ceramics

Simply-Joy Ceramics

Info

Een mooi atelier in Spijkenisse.
Waar tevens de keramiek te koop is.
Vanaf half januari wordt er weer gestart met een basis keramiek cursus.



"Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Egelveen 219, 3205 AT Spijkenisse
Telefoonnummer: 0645604315
Stad: Spijkenisse
Route: Egelveen 219
Postcode: 3205 AT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hup Art Gallery Hup Art Gallery 870 meter Arts created by Pieter Hup
True-Art True-Art 1 km True-Art is opgezet om onze beelden te tonen aan iedereen die geïnteresseerd is. Onze...
Studio&Galerie Bram van Baalen Schilderijen Studio&Galerie Bram van Baalen Schilderijen 2 km Zeer getalenteerde kunstenaar
De Smidse De Smidse 2 km Super aardige mensen. Goed vet gebruiken ze om te bakken verse friet Parkeren: Goed
RAR RAR 2 km Hele leuke cursus voor kinderen.
Recensies
Hele mooie grote supermarkt in het Winkelcentrum Akkerhof met zeer vriendelijk personeel, ze hebben een mooie vers en vleeswaren afdeling, te veel om op te noemen dus .
Mijn wekelijkse boodschappen. Vind wel dat ze steeds minder hebben voor 1 persoon. Vaak schappen leeg. En de digitale koopzegels vind ik echt slecht. Sorry. Apparatuur werkt meer niet als wel. Voor de rest vriendelijk personeel. Aardige eigenaar, altijd vriendelijk. Maar wat ik zeg vind de vaak niet hebben van producten wel erger worden.
Heel slechte ervaring. Voor de eerste keer in deze winkel. Twee artikelen volgens de folder in de aanbieding, maar bij het schap stond niets aangegeven. Bij de cassiere aangeven dat ik deze artikelen alleen wil kopen indien ze in de aanbieding zijn. Daar zou ze op letten. Zij zou dit nakijken, en gaf aan dat het in orde was. Thuis blijkt op de kassabon dat ik de volle prijs betaald heb. Ik voel me wel opgelicht en ga daar dus nooit meer heen.
Ouderwetse service geen zelfscanners gewoon vriendelijke personeel achter de kassa's. En goede keus qua producten ook bij de slager ff bestellen en ze zetten het klaar.
Veel keus, de worst was super lekker. Krieltjes ook. Betaalbare kwaliteit. Fijne winkel. Als toerist goed te vinden met gps.
Heel wat stappen gezet om alles te vinden, ik kom hier niet zo vaak, maar gelukkig is er vriendelijk personeel om je de weg te wijzen. Er is een uitgebreid assortiment van de A-merken.
Leuke winkel, vriendelijk personeel en zelfs een in store banketbakker. Ook sneller nieuwe producten in de winkel dan bijv. Jumbo of Albert Heijn.
Plus is een fijne zaak ook hier zijn de personeel aardig en behulpzaam en vriendelijk.De producten zijn goed en bijna alles is te koop.Dus 5steren verdiend.Vriendelijk groeten Bert Klaassen.
Dit is een zeer mooie supermarkt met een groot assortiment, vriendelijk personeel, uitgebreid broodafdeling, mooie groenten en fruitafdeling, bij de entree een flinke Bloemendaal.
ik ging er heen omdat er binnen een pinautomaat is. De winkel zelf ken ik niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid