facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Simply Deals

Info

We love to help you shop smarter.

Our team of deal experts scours the web every day, 365 days a year, to find you the best deals on just about everything.

We set out to find the best price, no matter where it is.

Adres:
Stad: The Hague



op zoek naar gerelateerd: easyHotel Den Haag adres, Parkstraat 31 Den Haag, easyHotel Den Haag telefoonnummer, Easy hotel Den Haag, The fine store instagram, Goedkope hotels Den Haag, Easy hotel Scheveningen, Simply Thai menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
1DayFly 1DayFly 3 km Elke dag mooie producten met hoge kortingen. Één van de grootste dagaanbieders in Ned...
Fabian's Outlet Fabian's Outlet 4 km Wat een service zeg! "Consumenten hebben ook bij aankopen in de uitverkoop of b...
Hypemundo Hypemundo 5 km We made it our mission to find the most trending products from this moment. With us y...
Sara Markt Den Haag Sara Markt Den Haag 6 km Hoge prijzen in vergelijking met anderen en de behandeling is gemiddeld!
Kringloop Leyweg Kringloop Leyweg 6 km Ik heb een koelkast van 125 euro gekocht bij kringloop Leyweg .. ik was verteld dat h...
Recensies
Leuke zaak, prima personeel en vanuit het restaurant kijk je op het scherm naar de bereiding van de gerechten in de keuken.
Van te voren eten besteld. Na 45 minuten opgehaald, stond al klaar. Prima timing. Heerlijk gegeten. Goed op temperatuur en heerlijk van smaak.
Is niet authentic Thai. Medewerkers spreken niet eens Thai en sum tam, basis Thai gerecht was niet pittig, en andere food wel lekker maar niet Thais.
Lekker. Ossenhaas groene curry 3 pepertjes ik denk aangepast aan Hollandse smaak. Zou heel pittig zijn..... prima te doen.
Leuk restaurantje met aardige bediening en erg lekker Thais eten. Wij waren er op zaterdagavond en het zat helemaal vol. Van de voorgerechten vond ik vooral de krokante wantan met tonijn heel bijzonder. De massaman curry met osssenhaas was heerlijk en als toetje de gebakken banaan.
Goede kwaliteit en super goed bediend. Regelmatig gehaald maar zitten is ook heerlijk, in de tuin bij lekker weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid