facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Simple Computers

Info

Welkom bij Simple Computers.

Simple Computers bied oplossingen voor iedereen die problemen ondervind met de computer, laptop, netwerk en randapparatuur.



"Gewoon goede ICT ook in Putten"
Adres:
Stad: Putten



op zoek naar gerelateerd: Dijkma Putten, Dijkma Voorthuizen, Elektronica winkel Putten, Computerwinkel Barneveld
Recensies
Een trage laptop, besloten om er geheugen bij te plaatsen. Hier prima geholpen, net zoals enkele jaren geleden toen er een nieuwe batterij in moest.
Beste winkel ooit in putten!
Er moest een nieuwe simkaart in mijn telefoon maar ik kreeg hem niet open. Het was maandag alle telefoonwinkels in het dorp waren gesloten wat nu? Ik kon alleen noodoproep doen. Ik dacht ik ga naar Dijkma electronics misschien willen die me helpen en ja hoor. Geen probleem en het koste ook nog eens niets. Ik weet wel dat er erg aardig personeel is.
nadat ze mijn laptop schoon hadden gemaakt kwam ik er thuis achter dat hij niet meer functioneerde. de muis en muis-pad werkte niet meer. ik ben terug gegaan want schijnbaar was er iets mis gegaan. Ik kreeg te horen dat er dan bij de terug reis wel iets mis was gegaan dat ik hem misschien had laten vallen of dat de kinderen er aan zouden hebben gezeten. ik had een werkende laptop gebracht en hem zeker niet laten vallen onder weg naar huis. Een grote mond verder had ik een kapotte laptop en was mijn geld kwijt. ik heb naderhand nog contact gehad met leidinggevende maar het bleef zoals het was. ik had nooit verwacht dit zo mee te maken. jammer maar helaas
Duur maar goed in aanbod. Deze winkel is aardig klein en niet altijd heel goedkoop, maar biedt genoeg producten die je nodig heb en biedt goede hulp.
Een leuk klein winkeltje waar je als particulier goed terecht kan voor een laptop en uitgebreid uitleg en advies krijgt over een eventueel aan te schaffen apparaat.
Hele redelijke prijzen vakkundig geholpen behulpzaam en vriendelijk
Te weinig te koop lijkt wel een beginnende winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid