facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SiMOTiON Computers

SiMOTiON Computers

Info

SiMOTiON Computer verkoopt computers, laptops, randapparatuur, accessoires en supplies. Tevens hebben wij onze eigen technische dienst.



"Wij repareren computers, laptops, tablets, smartphones en meer. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten bouwen van een computer of voor het laten upgraden / onderhouden van uw apparaat. Zowel op het gebied van software als hardware bent u bij ons op het juiste adres! Wij staan voor eerlijkheid, vakkundig werk en persoonlijke benadering. Ook leveren wij IT-gerelateerde diensten aan de K van het MKB."
Adres: Elsstraat 17, 6191 JW Beek, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 046 428 05 40
Stad: Beek
Route: Elsstraat 17
Postcode: 6191 JW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Social Computers & Educatie Social Computers & Educatie 377 meter Social Computers & Educatie verzorgt multimedia aankoopadvies, onderhoud, reparatie, ...
Arctic Secrets Arctic Secrets 528 meter Zeer lang op mijn systeem moeten wachten. Uiteindelijk aangekregen met losse bekabeli...
Recensies
Ik kon gelijk de volgende dag al terecht met mijn vastgelopen printer en binnen 20 minuten was het opgelost. Zeer vriendelijke service. Dank je wel!
Michiel neemt alle tijd voor je, waardoor ik na een werkelijk zeer gezellig bezoek weer twee werkende laptops en iPhone heb! SUPER service en voor een leek moeilijk te beoordelen natuurlijk, vakmanschap! Een AANRADER!
Top service. Ik belde met een probleem over mijn klein game-pc die niet goed opstartte. Kon er meteen terecht. Pc werd in mijn bijzijn geopend, en de harde schijven werden á la minute gecheckt. Probleem werd ter plekke vastgesteld en aan mij uitgelegd. Meerdere oplossingen werden aangedragen, waarna ik kon beslissen wat ik wilde laten doen i.v.m. kosten/baten. 1 dag later kon ik de pc weer in topconditie meenemen. professionele service, duidelijke uitleg, heldere communicatie. Klein bedrijfje met persoonlijke hulp en de middelen van een groter bedrijf. Zeer aan te raden.
Een zo goed als gestorven laptop naar de heren gebracht. Hebben bijna alle bestanden kunnen redden en met een nieuwe SSD de laptop weer terug tot leven gewekt! Top service en als het nodig is komen we weer terug!.
Ik ben heel goed geholpen door de eigenaar die erg vriendelijk was en voor een zeer goedkope prijs mijn pc gemaakt heeft
Een juiste plek voor hulp en advies. Het probleem met de laptop op een juiste prijs-kwaliteit laten maken. Zeker een aanrader!
Goede service, duidelijke communicatie en snel geholpen. Zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid