facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Simones Style

Simones Style

Info

Een moderne up-to-date kapsalon in het hart van Bleiswijk/Lansingerland. Een vrolijk, professioneel en enthousiast team staat klaar voor jong tot oud.

Geschiedenis

Kapsalon Simone's Style is sinds 1990 gevestigd aan de Dorpsstraat te Bleiswijk.
Eigenaar Simone heeft voor opening van kapsalon Simone`s Style, 10 jaar in Noord-Holland als kapster gewerkt. Van kapster is zij doorgegroeid naar filiaalhoudster. Simone werkt nog steeds elke dag met veel plezieren trots in haar moderne kapsalon.

Het team van Simone`s Style volgt regelmatig trainingen en workshops, waardoor zij op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op haargebied. Er wordt uitsluitend gewerkt met Goldwell producten. Vakkennis en een gezellige sfeer zorgen voor werkplezier en betrokkenheid bij het team onderling.

Naast de professionele kapsalon vindt u bij Simone`s Style ook een zeer goed geoutilleerde zonnestudio.

Adres: Dorpstraat 18, 2665 BJ Bleiswijk
Telefoonnummer: 0105218682
Stad: Bleiswijk
Route: Dorpstraat 18
Postcode: 2665 BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Molenaar DA Drogist - Kapsalon Molenaar DA Drogist - Kapsalon 261 meter Ik kom voor latex handschoenen, ze geven me een pak vinyl handschoenen en zeggen da...
Love your looks Love your looks 381 meter Top! Zeer goede kapster; vakwerk en belangstellend!
Kapsalon Haar&Haar Kapsalon Haar&Haar 736 meter Kapsalon Haar&Haar is een dames en heren kapsalon en ook voor de kinderen hebben wij ...
Recensies
Prachtige boottochten, eerste keer een fantastische witte wijn genuttigd met culinaire borrelhapjes bedrijfsuitje tweede keer gewoon lekker simpel tochtje, maar even er tussenuit was Marcello! Dank Bart voor je mooie aankomstbekleding. Afgezien van de van Chantal was het toch een meesterlijk experience.
Prima kapsalon. Kapper denkt mee met de klant.
Prettige sfeer,fijn personeel!
De kinderen worden er top geknipt!
Komen er al jaren. Ga altijd tevreden weg. Nu wel vraagteken waarom geen texturizer meer. Wanneer ik google kom ik genoeg spullen van goldwell tegen. Waarom 2 en een half uur in de stoel voor permanent als ik met texturizer veel eerder klaar ben en ook geen oma look heb.
Uiteindelijk heb ik een kapsalon gevonden waarbij ik mijn gala-kapsel simpel mijn haar laten opsteken professioneel en volgens de wens laat behandelen voor de echt betaalbare prijs. Danken jullie wel! niet afgewezen zoals elders omdat er elders alleen 1 tarief is voor alles = bruidskapsel/gala = vanaf €60,- zonder pardon!; zelfs thuiskapsters hanteren waanzinnig hoge prijzen daarvoor wat echt schandalig is Daarom mijn dank voor het opsteken volledig naar mijn wens: simpel maar krachtig én betaalbaar.
Prima kapper.
Weer heel tevreden! Super aardig. En de Salon ziet er heel netjes uit
Vakkundig en gezellig. Afspraken lopen nooit uit. Goede kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid