facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Simon Zoetebier Personal Trainer en Gewichtsconsulent

Simon Zoetebier Personal Trainer en Gewichtsconsulent

Info

Ik ben een Personal Trainer en gewichtsconsulent. Ik adviseer, begeleid en motiveer gezonde mensen met gewichtsproblemen of voedingsvragen naar een gezond eet- en leefpatroon.

Geschiedenis

Mijn naam is Simon Zoetebier en ben in 1964 geboren. Ik doe al vanaf mijn 5e levensjaar aan sport. Zowel topsport als breedtesport is mij niet onbekend, van atletiek tot combattraining en van fitness tot boksen, veel verschillende sporten hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben.
Voor een goed maar ook blijvend resultaat om af te vallen is begeleiding en verstand van zaken essentieel. Iemand die weet wat hij doet en dit ook duidelijk overbrengt aan de klant. Waarom eet je dat voedsel en hoe bereken je jouw caloriebehoefte. Waarom is het beter elke week iets af te vallen dan in één keer heel veel. Waarom is sporten belangrijk en waarom doe je welke oefeningen en in welke volgorde etc. Als je zelf niet goed weet waarom je iets doet, ben je minder gemotiveerd. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten weten waarom ze iets doen. Ik ga voor kwaliteit en dat betekent een mentaliteitsverandering, in de eerste 3 maanden gaan wij zeer intensief samen werken, als het nodig is 7 dagen per week.



"ik ben een trainer/coach die hart heeft voor zijn klanten en er alles aan doet om de doelstellingen die zij stellen tot een succes te maken."

"ik ben een trainer/coach die hart heeft voor zijn klanten en er alles aan doet om de doelstellingen die zij stellen tot een succes te maken."
Adres: 1e Polderweg 9, 7685PN Beerzerveld
Telefoonnummer: 0637279272
Stad: Beerzerveld
Route: 1e Polderweg 9
Postcode: 7685PN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid