facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Simon Loos bv

Simon Loos bv

Info

De officiële facebookpagina van logistiek dienstverlener Simon Loos. Samen op weg in Transport, Warehouse, Co-packing en Logistieke Consultancy.

Geschiedenis

Welkom op de officiële facebookpagina van logistiek dienstverlener Simon Loos, gespecialiseerd in Transport, Warehouse, Co-packing en Logistieke Consultancy.

Simon Loos hoort bij de top 20-logistiek dienstverleners in Nederland en ontzorgt dagelijks de logistiek van veel aansprekende bedrijven en merken. In ons ruim 75-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaand logistiek dienstverlener met veel kennis van, en ervaring in het bieden van een logistiek totaalpakket. Duurzaamheid en innovatie zitten in ons DNA, en wij staan bekend om onze hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Producten

Als logistiek partner biedt Simon Loos een totaalpakket om de hele logistiek te ontzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in
Transport,
Warehousing,
Co-packing en
Logistieke Consultancy

Adres: Tender 2, 1687 JB Wognum
Telefoonnummer: 0229502000
ln.soolnomis@ofni
Stad: Wognum
Route: Tender 2
Postcode: 1687 JB



op zoek naar gerelateerd: simon loos salaris, mijn simon loos, simon loos wiki, simon loos maasdam, simon loos opleiding, mijn simon loos afas, simon loos bulktransport, simon loos museum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DAF Nederland DAF Nederland 751 meter
CC-Dienstverlening CC-Dienstverlening 801 meter Een top bedrijf. Een top garage
Roele De Vries Roele De Vries 1 km Oka werk daar
Recensies
Chauffeur rijdt snel op fietstrassen en respecteer fietsers niet in Amsterdam west
Werk er al jaren met plezier na een fusie met Peter appel voor mij persoonlijk alles goed geregeld bij dit bedrijf.
Laten we met een enorme combinatie 90 over 70 wegen rijden. Jullie mogen wel een cursus boeken voor jullie chauffeurs want mocht ik ooit een vervoerder nodig hebben zijn jullie de laatste die ik bel. Een schande voor het vak.
Het fijne bedrijf is tegen mijn auto aangereden. Dit duurt al maanden. Want de chauffeur wist van niks. Er waren zelfs getuigen want mijn auto stond geparkeerd. Dus getuigen gehoord. Nu is de schade herkent duurt het nog maanden omdat ze met het meest ongelukkige verzekeringen zijn aangesloten die je maar kan verzinnen. Je krijgt een grote bek als je wat vraagt en als je geïrriteerd reageerd omdat het al maanden duurt hangen ze op want ze wenst niet zo te worden aangesproken. Als of ze boven de wet staan. Trieste ervaring met al deze partijen
Idd me werkgever dus ben bevooroordeeld
De chauffeurs van Simon Loos zouden regelmatig gecheckt moeten worden op hun verkeerskennis, want blijkbaar heerst de gedachte "ik heb een truck, dus ik heb voorrang", zelfs bij haaientanden. Hierdoor ontstond er vandaag in Haarlem bijna een ongeval tussen mij en de onbekwame chauffeur. Bizarre actie, helemaal omdat je op een truck rijdt waar de naam van je baas met koeienletters op staat.
Mooi gebouw, goede cursus
Vandaag een chauffeur die het niet eens was met de acties voor een betere CAO. En dus maar een personenauto van een actievoerder moedwillig aan gort reed. Zegt genoeg,deze chauffeur draagt precies uit,waar dit bedrijf voor staat. Asociaal!!!!!
Geweldig interessant en mooi bedrijf.
Gisteren aanwezig geweest bij het 2 jaarlijkse bedrijfsfeest met een kermis attractie. Dit enorme bedrijf straalt kwaliteit uit en het wagenpark kan ik niet anders omschrijven dan spectaculair met een klasse uitstraling. Leuk is ook dat de eigenaar nog tientallen oude bedrijfsauto's heeft bewaard vanaf de beginperiode tot huidig. Hopelijk word deze collectie snel eens voor publiek openbaar gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid