facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Simi Reizen

Simi Reizen

Info

Je kunt hier ook terecht voor al je vragen over onze vakanties, dus aarzel niet en stuur een berichtje.

Geschiedenis

Je kunt hier ook terecht voor al je vragen over onze vakanties, dus aarzel niet en stuur een berichtje.

Onze taak

De meest originele, unieke en avontuurlijke jongerenreizen bieden, waarbij onze reizigers de vakantie van hun leven beleven!

Producten

Actieve vakanties naar:

Spanje
Kroatië
Slovenië
Frankrijk
België
Oostenrijk
Tsjechië



"Simi organiseert groepsreizen, jongerenreizen en singlevakanties.Zowel binnen als buiten Europa kun je kiezen uit een groot aantal verschillende jongerenreizen naar bv. de Verenigde Staten, Sri Lanka of Costa Rica, maar ook dichter bij huis, zoals de Ardennen, Zuid-Frankrijk, Slovenië en Ierland.Een vakantie met Simi is altijd incl. een volledig pakket vervoer, verblijf en activiteiten.Ongeveer 55% van onze reizigers reist alleen. De mix van alleenreizenden en samen reizende mensen zorgt voor een geweldige sfeer tijdens onze actieve groepsreizen.Groepsreizen met Simi zijn voor opgedeeld in leeftijdsgroepen: 16-17 jaar, 18-22 jaar en 23-35 jaar."
Adres: Linie 500, 7325DZ Apeldoorn
Telefoonnummer: 0557370014
ln.nezier-imis@ofni
Stad: Apeldoorn
Route: Linie 500
Postcode: 7325DZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: simi reizen kroatie, simi reizen macedonie, simi reizen slovenie, simi reizen review, simi reizen frankrijk, simi reizen forum, simi reizen vacatures, simi reizen california
Recensies
Ik ben in mei voor met Simi mee geweest op de allereerste USA Deep South reis, dit was ook gelijk mijn eerste reis met Simi en dit is zeker niet tegengevallen! Super mooie reis waar je van alles ziet, natuur, geschiedenis, muziek, strandleven, etc. Daarnaast rij je met SUV's ook over mooie routes, en zie je heel veel plaatsen. Wij waren met een kleine groep, maar toch waren er de mogelijkheden om zelf te bepalen waar je heen ging of wat je wilde zien. Bij problemen stond onze reisleidster Iris altijd klaar om deze op te lossen. Ook toen we een vlucht miste op de terugweg naar Nederland, werd het allemaal goed opgelost, ook al moesten we twee dagen extra blijven. Alles top geregeld, zeker een aanrader!
Een geweldige reis gehad met Simi naar Sri Lanka! Veel leuke activiteiten en enorm divers. Sri Lanka is ook een heel divers land. Super mooie natuur, tropische stranden en veel cultuur. Dat maakt de reis ook zo leuk! Er zijn veel actieve activiteiten, maar je duikt ook echt in de cultuur en het dagelijkse leven van de Sri Lankanen. Het vervoer en de reislijding was top! Wij hadden een gecancelde vlucht op de heenreis dus we kwamen later aan waardoor het programma of een deel daarvan een beetje in het water viel. Dit is echt super goed opgelost door onze reisleidster waardoor we alsnog een geweldige vakantie hebben gehad! Dit was mijn eerste verre reis en ik ben heel blij dat ik deze met simi gemaakt heb. Het is super fijn als je hier nog niet super veel ervaring mee hebt dat je altijd bij iemand terecht kan met vragen en dat alles geregeld wordt voor je. Kort om een geweldige ervaring om nooit te vergeten.
In de meivakantie ben ik met Simi reizen naar Ierland gegaan. Het was een super reis waar we ontzettend veel gezien hebben. Van de steden Dublin en Galway tot aan de Cliffs of Moher en de Diamond Hill. We hebben geregeld wandelingen gemaakt waar het uitzicht prachtig was en waar weinig toeristen waren. Reisleider Femke heeft alles super geregeld en buschauffeur Anthony van Power Travel was ook top. Hij wist ontzettend veel te vertellen en zorgde voor een goede sfeer in de bus. Vanuit de locaties konden we altijd op loopafstand de gezellige pubs vinden. Zeker een aanrader!
Inmiddels al een paar dagen terug van een top vakantie naar Bali met Simi Reizen! Ik heb de tijd van mijn leven gehad in dit prachtige land. Het programma is heel veelzijdig. Zo is het goed gevuld met actieve excursies, maar is er ook ruimte voor ontspanning en eigen invulling. Dit was erg fijn. De groep was super leuk en bij deze ook een dikke pluim voor Jaana als reisleiding! Zij was super enthousiast, energiek en stond voor iedereen klaar. Ook de Balinese gids was geweldig. Hij heeft ons met heel veel passie verteld over alle ins en outs van de Balinese cultuur. Alles was perfect voor ons geregeld wat betreft vervoer en accomodaties. We konden lekker instappen en ontspannen. Dit was mijn eerste reis met Simi, maar er zullen er zeker nog meer volgen. Ik beveel deze reis iedereen aan!
Ik heb de afgelopen 2,5 week in Bali rondgereisd met Simi. Ik heb de tijd van mijn leven gehad! De groep was geweldig en de reisbegeleider Jaana was super enthousiast en betrouwbaar. Wat een prachtige plekken hebben we gezien en wat was alles goed geregeld. Op en top genoten! Echt een dikke aanrader.
Reis naar Bulgarije geboekt, super leuke reis, goed geregeld, de reis had een touring bus, NL sprekende Bulgaarse gids, de chauffeur van de bus zou zo de F1 in kunnen! Dit was de eerste reis van Simi naar Bulgarije, leuke groep, leuke uitjes, reisleider was tiptop gezellige gast, 10/10 zou volgend jaar zo nog een x gaan naar andere bestemming natuurlijk Echte aanrader deze reisorganisatie! Oke!
Hele mooie reis gemaakt met simi naar Californië, Alles was goed geregeld zelfs toen we de vlucht miste door drukte op Schiphol. De reisleidster Marissa stond voor iedereen klaar en was op alles voorbereid Al met al een hele gave vakantie!
Het is alweer een tijdje geleden maar mijn reis naar Andalusië was fantastisch! Jari was een enthousiaste, amicale reisleider die erg betrokken was en met iedereen een praatje maakte. Hij zorgde er ook voor dat we op tijd bij de bus kwamen haha. Verder had hij ook genoeg aanbevelingen voor ons als we een middag vrij hadden. Het programma zat goed in elkaar . Ik had een fijne groep die snel hecht werd. Ik vond het hostel in Granada en het Al-hambra het mooist van de reis. Ook in Sevilla en in Cadiz had ik wat langer willen blijven. Het programma was volgepakt maar het was goed te doen. Een minpuntje was Malaga. Het hostel was op zich prima maar wel sfeerloos. Men kon echt merken dat Malaga een hele andere sfeer heeft, meer gericht voor het type "zon-zuipen-ziekenhuis" toerist. Verder was het hostel ver van het strand en ver van het centrum. Ik was liever dag langer in Cadiz gebleven of in Ronda. Dat vond ik wat sfeervoller. In Malaga was naar mijn mening niet veel te beleven behalve dan dat het een grote economische stad met een strand en een vliegveld. Al met al was de Andalusïereis geweldig en echt een aanrader!
Nu aan het nagenieten van een hele leuke reis in Slovenië waar we een hechte en gezellige groep hadden. De reisleiding was gezellig, spontaan, hield rekening met iedereen zijn wensen in de planning, en was er altijd wanneer nodig. In en rondom de omgeving van de camping hebben we veel activiteiten gedaan die soms persoonlijk ook wel grensverleggend waren. Deze waren goed geregeld door Simi Reizen, zij hadden de juiste gidsen geregeld die voor veiligheid en plezier stonden. De gidsen spraken goed Engels en een klein beetje Nederlands ;. Alleen rotsklimmen, wat een optionele activiteit is, was een wat minder goed geregelde organisatie, met name omdat de materialen niet voldoenden waren voor de groep. Verder was de camping rustig en schoon. De toilet voorzieningen waren goed. Jammer was dat er geen restaurant of winkeltje op de camping was, dan moest je het dorp in. Wat ook allemaal goed te doen was, vaak maakten we er dan ook een gezellige wandeling van. Ook was de plek waar we zaten op de camping fijn, daar konden we in onze vrije tijd relaxen in de hangmatten of 's avonds gezellig bij het kampvuur te zitten. Zeker een aanrader!
Super mooie reis met elke dag hoogtepunten. Activiteiten die je zelf misschien niet snel zal ondernemen, maar absoluut de moeite waard! Onze reisbegeleiding was super en alles goed geregeld. August is wel echt een warme maand in Jordanië, dus hou rekening met veel zweet, zand en zon!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Simi Reizen.

Apeldoorn reisbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Linie 500 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Simi Reizen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Simi Reizen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Simi Reizen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YourTravel Apeldoorn YourTravel Apeldoorn 2 km YourTravel Apeldoorn geeft persoonlijk reisadvies, voor iedere vakantie, van losse ti...
Camper Service Apeldoorn Camper Service Apeldoorn 2 km Bestaat inmiddels niet meer.
TeamTripper TeamTripper 2 km Wat een geweldige ervaring hebben wij beleefd met Jonathan en zijn team! De Safari ca...
Partner in Style Partner in Style 2 km Welkom op de facebook pagina van Silverjet Partner in Style. Deze pagina is speciaal ...
Silverjet Vakanties Silverjet Vakanties 2 km We zijn net trug uit Bonaire. Vakantie geboekt via Silverjet. Alles keurig geregeld! ...
Fiji-bookings.com Fiji-bookings.com 2 km Bula! Fiji-bookings.com is an easy website where you can compare and book ferry trans...
Casita Travel Casita Travel 2 km Onze review is nu gedegradeerd naar een 1 ster i.pv een 6 als totaal score .op de web...
Explore Tanzania Explore Tanzania 2 km Fijne reisagent met veel kennis en ervaring over safari's en accommodaties. Goede bri...
HotelDeal.nl HotelDeal.nl 2 km Een "wellness-arrangement" geboekt via hoteldeal bij NH Leeuwenhorst te Noo...
Festival Roots in the Woods Festival Roots in the Woods 2 km Nieuwe locatie veel te ver van centrum . Horeca was zeer slecht geregeld. Lange rijen...
we Carry on we Carry on 3 km Op dit moment zitten we nog even na te genieten van een door 'We Carry on' georganise...
Toerkoop Reisburo De Veluwe van Werven Toerkoop Reisburo De Veluwe van Werven 3 km Uitstekend geholpen weer bij het samenstellen en boeken van een rondreis West USA ! E...
Dineke ten Hooven - The Travel Club Dineke ten Hooven - The Travel Club 3 km Goede uitleg. Fijner om bij iemand langs te gaan dan via internet een reis te boeken....
Centraal Beheer Midwinter Marathon Centraal Beheer Midwinter Marathon 3 km Het parcours staat bekend als een van de mooiste van Nederland. Deelnemers lopen door...
American Estates American Estates 4 km Super goede service, altijd bereikbaar, beste prijzen. Grote aanrader om hier je reis...
Taxi Roel Apeldoorn Taxi Roel Apeldoorn 4 km TaxiRoel is gespecialiseerd in het personenvervoer voor zowel de particuliere als zak...
Robbers limousine verhuur Robbers limousine verhuur 4 km Jeffrey haal ons op bij schimmel
Van Bommel Safari's Van Bommel Safari's 4 km Van Bommel Safari's is a safarispecialist for individual tailor made trips in the fol...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid