facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Simcenter Lelystad

Simcenter Lelystad

Info

Zelf vliegen in een Boeing 737NG full motion simualtor? Een unieke ervaring opdoen samen met een piloot/instructeur? Het kan bij Pilootvoor1dag.nl.

Adres: Arendweg 37B, 8218 PE Lelystad
Telefoonnummer: 0320288030
Stad: Lelystad
Route: Arendweg 37B
Postcode: 8218 PE



op zoek naar gerelateerd: Flight Simulator uitje, Flight Simulator Schiphol aanbieding, Boeing 737 simulator kopen, SimFlying, Flight simulator kado, Flight simulator Den Haag, Flight Simulator doen, Flight sim 737 Oudewater
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zeusch Aviation Zeusch Aviation 173 meter Zeusch Aviation( Airport Lelystad (EHLE) biedt een breed scala aan luchtondersteuning...
SKY unlimited SKY unlimited 526 meter Geweldig!! Dirk bedankt!! De overtreffende trap van een achtbaan met een relaxte pil...
Aviocom BV Aviocom BV 1 km Vertaald door Google Dit is een goed en betrouwbaar bedrijf om al uw verbruiksgoedere...
Recensies
In één woord. Geweldig wat is dit leuk. Een absolute aanrader om een sessie te boeken in deze vliegsimulator.
Al jaren vraag ik me af wat er nu in de cockpit van een vliegtuig gebeurt. Iedere keer als ik vlieg zie ik en hoor ik dingen rondom de start en landing en vind het interessant om te weten wat er dan gebeurt. Naast dat ik in het verleden al een paar keer Cessna had gevlogen was het nu tijd voor wat anders. Wat een ervaring! Theo nam alle tijd om eerst in de mock-up de controls nog eens toe te lichten en daarna zijn we de simulator in gegaan. Omdat ik nogal nieuwsgierig ben, had ik veel vragen en die werden allemaal tot in detail en duidelijk beantwoord. Naast de ervaring ook nog eens veel geleerd dus. Voor mij een top belevenis en er volgen er zeker nog meer bij Simcenter. Dankjewel Theo!
Heel leuk om te doen! Niet gemakkelijk zonder ervaring, maar je wordt heel goed begeleid. De full motion simulator zelf is heel realistisch, je krijgt echt het gevoel dat je aan het vliegen bent. Niet verwonderlijk dat hier ook echte piloten trainen. De tijd vliegt zo om, dus een langere sessie gaat zeker niet vervelen.
Een erg leuke ervaring, als je nog nooit hebt gevlogen helpt de instructeur je goed door alle stappen heen. De simulator is zeer realistisch, je weet dat het niet echt is maar zo voelt het tijdens de vlucht wel.
We hebben een geweldige ervaring gehad in de B737 Flight Simulator. De simulator is zeer realistisch en biedt de mogelijkheid om verschillende routes te oefenen. Doordat de simulator "full-motion" is krijg je helemaal het idee dat je écht vliegt! De instructeur was zeer kundig, behulpzaam en vriendelijk en kon de materie goed en enthousiast uitleggen. Hij liet ons veel zelf doen en hielp waar nodig, zodat je een hele leuke vliegervaring hebt en starts / vluchten / landingen kan maken. Kortom, een super ervaring; ik kan iedereen de Flight Simulator aanraden!
Wat een ongelofelijke ervaring! Een absolute aanrader. Zeer vriendelijke instructeur. Bedankt!
Wat een fantastische ervaring. Ik heb twee vluchten kunnen doen en het was een ervaring die ik zeker wil herhalen. De simulator is prachtig en elke beweging voel je, of je nu stijgt, turbulentie ervaart of het moment dat je landt. Ook de begeleiding is super. Ik werd super begeleid bij elke fase van de vlucht!
Om met Theo de instructeur te spreken: de dakpannen liggen eraf en de kotszakjes zitten vol, maar wat een onvergetelijke ervaring! Je bent na een uur wel echt gesloopt, maar na 5 minuten wil je eigenlijk al nog een keer. Theo bedankt!
Geweldige ervaring gehad in de Boeing 737 simulator! Vriendelijke en kundige instructeur die op een zeer prettige manier inhaakt op het startniveau van de bezoekers. Simulator van excellente kwaliteit met eindeloze mogelijkheden. Zeker een aanrader!
Leuke en spannende ervaring, als niets weet van vliegen in een 737, Dan krijgt echt respect voor piloten, die dit vliegen. Leuke ervaring, vriendelijke uitleg en adviezen, hoe te handelen. Top!.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid