facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sim Racing Emmen

Sim Racing Emmen

Info

SimRacingEmmen biedt een ieder de unieke ervaring om virtual te racen op de mooiste racebanen, te rijden in de snelste auto's op professionele apparatuur. Schrijf je in voor wedstrijden en competities en race jezelf naar de mooiste prijzen!



"Wat is SimRacing?SimRacing is een high-end simulatie wat echt racen bijna benaderd. Er wordt gebruik gemaakt van topsoftware en de raceset staat in een bewegend frame wat de race ervaring levensecht maakt. SimRacing biedt je de mogelijkheid om op realistische wijze racen te ervaren In de racewereld wordt tegenwoordig ook steeds meer getraind met behulp van simulatoren. De simulatoren worden steeds geavanceerder en benaderen daardoor steeds meer de G-krachten en weerstanden worden steeds beter weergegeven. Deze simulatoren zijn niet te vergelijken met de racestuurtjes van vroeger of de huidige playseats.SimRacing Emmen plaatst 5 high-end simulatoren waarmee verschillende races kunnen worden gereden zoals:• Formule1• DTM• Rally• Karting"
Adres: Hoofdstraat 171, Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0647772354
Stad: Emmen
Route: Hoofdstraat 171



op zoek naar gerelateerd: Sim racen Drenthe, Simulator racen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magic Kylian Magic Kylian 103 meter Hier kan je lekker paffen jonghuu
Mitch Durbank Entertainment Mitch Durbank Entertainment 5 km Een verrassende aanvulling op ons feestje, iedereen praat erover. Mitch bedankt!
Recensies
Leuk, ook al kijkt zonemans heel serieus en pas lachen uitlachen papa als de camera weg is. Papa die nooit racet, geen gamer lacht het meest. Voor herhaling vatbaar. En dan vergeet ik nog bijna de super aardige eigenaar, die heel wat keertjes zonder klagen moet helpen.
Nog nooit zo respectloos behandeld ! Een kadobon kon niet retour genomen worden na het overlijden van onze vader, die deze op Vaderdag heeft gekregen. Het antwoord of we hem niet aan een ander konden geven? Geen meedeleven/begrip. De verbinding werd gewoon verbroken. Zo onbeschoft en a sociaal.
Bijzonder gave ervaring #simracingemmen!! Alles netjes voor elkaar en zeker voor herhaling vatbaar, tot volgende week
Perfect uitje voor the boys. Klantvriendelijk en makkelijk online te reserveren.
Vandaag met zijn drieën geraced bij simracingemmen. Mooie apparatuur, goede uitleg en tips. Ontzettend leuk concept om te doen. Vermakelijk! Minimaal een uur doen om een beetje gewend te raken.
Super leuke avond. Weer eens even wat anders! Goede uitleg van Patrick, ook nog even tijdens de race gecoacht! Zeer bijzondere ervaring met echt heen en weer bewegen. Super leuk!
Supergaaf om te doen en helemaal niet makkelijk! Maar zeker voor herhaling vatbaar. Mooi idee voor avondje uit of personeelsfeest. Sim racing Emmen bedankt
Leuke ervaring en prima service!
Hele leuke, nette en mooie zaak met gezellige en behulpzame medewerkers. Het is dat we niet uit de buurt komen anders hadden we er iedere dag gezeten ;-
Echt een super ervaring! Als je hier nog niet geweest bent, zeker een keer doen. Ik heb me in een uur echt super vermaakt! Je moet wel van race games houden natuurlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid