facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silvis & Vos Accountants en Belastingadviseurs

Silvis & Vos Accountants en Belastingadviseurs

Info

Silvis en Vos

Geschiedenis

Silvis & Vos Accountants & Belastingadviseurs te Middenmeer is meer dan alleen een een professioneel en klantvriendelijk accountantskantoor. Onze werkwijze laat zich omschrijven als accuraat, betrouwbaar en dynamisch. We zijn thuis in uw regio, kennen uw branche en staan bekend als een betrokken partner voor het mkb, de agrarische sector, vrije beroepsoefenaren en particulieren.

Oplossing voor elk ondernemersvraagstuk
Al meer dan 65 jaar profiteren onze cliënten van onze veelzijdige dienstverlening. Via vaste aanspreekpunten staat er een team van 35 specialisten voor u klaar. We zorgen voor een goede begeleiding in elke ondernemers-fase. En hebben voor elk ondernemersvraagstuk een passende oplossing. Maar bovenal geldt dat u kunt rekenen op welgemeende persoonlijke aandacht.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Ons team staat voor u klaar.

Adres: Brugstraat 38, 1775 ZG Middenmeer
Telefoonnummer: 0227504050
Stad: Middenmeer
Route: Brugstraat 38
Postcode: 1775 ZG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid