facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silvester Zwemschool

Adres: Richard Wagnerlaan 85, 2253CD Voorschoten
Telefoonnummer: 0703500600
Stad: Voorschoten
Route: Richard Wagnerlaan 85
Postcode: 2253CD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autorijschool Van der Valk Autorijschool Van der Valk 2 km Autorijschool Voorschoten, aantrekkelijke pakketten, online theorie leren via iTheori...
The BSN Alumni The BSN Alumni 2 km Vervelend om hier te komen, je moet altijd 06 bellen voor er iemand komt
Recensies
Wij zijn heel blij met deze zwemschool waar echt het belang van de kinderen bovenaan staan en geen moeite te veel is om het de kinderen naar de zin te maken. Onze dochter gaat met heel veel plezier zwemmen en is er heel enthousiast over. Wij als ouders zeggen chappeau tegen het hele team.
Beste zwemschool die er is! Vriendelijk eerlijk en oprecht leren je kinderen hier ook iets! Zoals het er nu uitziet hebben mijn meiden binnen een jaar hun zwemdiploma!!
Dit is onze 3e zwemschool en met stip de beste. Of zoals de kinderen zeggen: de meesters en juffen letten hier echt op! Fijne plek, meesters en juffen zijn aardig en rustig, duidelijk en superveilig, top zwemonderwijs en ook administratie snel en helder.
Ik ben heel blij met Silvester! In mijn ogen een uitzondering in zwemland met veel focus op heldere communicatie, welzijn van het kind en voortgang. Echt te merken dat hier gewerkt wordt met liefde voor het zwemschoolvak!
Super fijne zwemschool. Op dit moment 2 kindjes die daar zwemmen. Veel aandacht, als er meer aandacht nodig is wordt kindje even apart begeleidt. Alle zwemleiders zijn erg bekwaam, vriendelijk en weten de kinderen goed te motiveren!
Super fijne spoedcursus in de lockdown vakantie! Wel veeleisend, 3 uur zwemmen per dag, maar instructeurs waren heel betrokken en aardig en mijn meiden zijn apentrots op hun C diplomas! Hartelijk dank!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid