facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silver River

Silver River
Adres: Hamersveldseweg 16 , Leusden 3833 GP, NL
Telefoonnummer: 033 432 1433
Stad: Leusden
Route: Hamersveldseweg 16
Postcode: 3833 GP



op zoek naar gerelateerd: Silver River Leusden gesloten, All you can eat Leusden, Silver River social deal, Shoarma Leusden, Silver River menu, Maandmenu Silver River, Sushi restaurant Leusden, Actiecode Silver River
Recensies
Vandaag hier voor het eerst geweest via Social Deal. Een hele goede All You Can Eat waarbij je ook kan kiezen voor een concept zonder een tijdslimiet. Hierdoor kan je zonder tijdsdruk op je gemak bestellen van de kaart. Deze is zeer uitgebreid! Je krijgt een papieren kaart waar je met een pen 4 items per ronde kan selecteren. Er staan 5 rondes op de kaart, maar als deze vol is kan je voor een lege kaart vragen. Wij kwamen tot en met ronde 7. Porties zijn goed. Eten wordt vers gemaakt. De sushi was één van de beste ooit die hebben gegeten bij een All You Can Eat. Personeel is heel vriendelijk en legt alles met alle liefde ook een 2e uit. Tip: hou in de gaten wat je besteld. 2x voorgekomen dat wij iets kregen wat wij niet hebben besteld.
Vooraf gingen wij zonder al te hoge verwachtingen hier een hapje eten. Het restaurant heeft wat weg van een authentieke Chinees en is wat donker aangekleed. Interieur laar wij even achterwege, want wij komen natuurlijk voor het eten. Dit was echt verrassend lekker. De sushi heel goed en warme gerechten ook top. Zelfs de Chinese gerechten als babi pangang konden rekenen op een dikke voldoende. Prijs kwaliteit in orde.
Eerde liet ik Silver River regelmatig Chinees bezorgen, maar onlangs ben ik er voor het eerst binnen wezen eten. Het is een sushi-restaurant met ook een paar Chinees-Indische gerechten bv: foe yong hai, babi pangang op de kaart. Een combinatie die mij wel ligt, ik heb dan ook heerlijk gegeten. De bediening was vriendelijk, meedenkend en snel.
All you can eat sushi en andere hapjes. Geen tijdslimiet is heel fijn. Kwaliteit goed, het restaurant mag wel wat schoner en netter.
Super aardig personeel en restaurant zag er modern en leuk uit. De sushi die we mochten proeven tijdens het wachten was zalig. Alleen...het Chinese eten was echt zeer slecht. Verschillende maaltijden waren allemaal gedrenkt in dezelfde oudbakken saus, waarvan zeker 30% ui was. Surimi staat op de kaart als krab. We hebben hongerig na een dag klussen toch de helft laten staan.
Beetje combi tussen sushi en Chinees. Wij vonden het niet top. Sushi was niet vers echt niet! en bediening was matig. Lang wachten op drankjes of überhaupt bestellen en bestellingen van het eten gingen regelmatig verkeerd. Geen aanrader wat ons betreft.
Bami, sate en babi pangang laten bezorgen. De sate had bijna geen smaak, geen pinda in te proeven. Babi pangang had een rare gember achtige bittere smaak. We hebben het niet opgegeten het leek wel alsof het niet meer goed was... Heel jammer, het was altijd zo lekker...
Helaas was ik ziek. De groep vond de keuze wat tegenvallen. Er was heel veel sushi en vissoorten. Je moet er liefhebber van zijn. Chinees was er niet veel, Japans wel. De smaak zat wel goed. Heel vriendelijk personeel.
Ik ben gisteren geweest maar is niet onbeperkt en ik zou het niet aanraden het is in 5 ronde moet je aangeven en je krijgt heel kleine beetjes ik had echt nog honger jammer ik ga nooit heen sorry wat ik had gelezen klopt er niets van in ieder gevel is niet onbeperkt niks voor mij
Prima restaurant! Gisteren voor het eerst bij Silver River gegeten. Het eten en de bediening was goed. De gerechten werden vlotjes geserveerd. Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid