facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SILTOM-tegels.nl

Geschiedenis

Het aantal mensen die zijn boodschappen online doen is de laatste paar jaar flink toegenomen. Om aan hun eisen te kunnen voldoen introduceren wij onze nieuwe webwinkel. Het online aanbod van siltom-tegels.nl is bedoeld voor de klanten die op zoek zijn naar een goede aankoop en een snelle en gemakkelijke levering. Tevens bieden wij u de hoogste kwaliteit van service en producten. Ondanks dat onze webwinkel nieuw is, hebben wij veel ervaring in online verkoop. Bovendien garanderen wij u een snelle levering en een uitstekende klantenservice die voor u klaar staat om advies te geven met betrekking tot onze producten.

Uw persoonsgegevens en uw financiele gegevens wanneer u een transactie doet via onze website zijn bij ons 100% veilig. Uw bestelling wordt verzonden wanneer de zending compleet is (het duurt meestal een paar dagen tot max. 4 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid en hoeveelheid van de bestelde producten). Winkelen bij siltom-tegels.nl is net zo veilig als bij een traditionele winkel, maar veel makkelijker.

Wij helpen u graag om al uw vragen te beantwoorden. Boven alles bieden wij u aantrekkelijke prijzen. Uw tevredenheid is voor ons de grootste beloning. Wij werken hard om uw vertrouwen op te bouwen en dat brengt ons extra motivatie ons om ons aanbod voor u uit te breiden. Onze online shop is duidelijk ontworpen en gemakkelijk te gebruiken. Aangenaam voor het oog zijn de lay-out graphics. Het intuïtief navigerende menu op deze website zijn ontworpen specifiek voor het grootst mogelijke comfort.

Met grote vreugde verwelkomen wij u op onze webwinkel siltom-tegels.nl

Adres: Dwarspad 1, 1774AS Slootdorp
Telefoonnummer: 0624926617
Stad: Slootdorp
Route: Dwarspad 1
Postcode: 1774AS


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid