facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silly Dreams

Silly Dreams

Info

Voor professionele manicure- en pedicurebehandelingen en voor cosmetische, ontspannende behandelingen. Uw handen en voeten voelen zich herboren.

Geschiedenis

Silly Dreams is een manicure- en pedicuresalon waar verschillende behandelingen worden gegeven. U kunt bij Silly Dreams terecht voor vakkundige manicure- en pedicurebehandelingen en voor heerlijke cosmetische behandelingen en een professioneel advies. De behandelingen worden gegeven in een ontspannen sfeer zodat u kunt genieten van de rust. Even een momentje voor uzelf om de dagelijkse beslommeringen te vergeten.



"Silly dreams is een praktijk waar jij als klant centraal staat en een 100% natuurlijke behandeling krijgt.Silly dreams heeft 2 websites:Voetreflextherapie heeft een website onder mijn naam sylviagijsenPedicure en manicure behandelingen zijn te vinden op de website van Sillydreams"
Adres: Kuilveld 13, 5971 DC Grubbenvorst
Telefoonnummer: 06-57566733
Stad: Grubbenvorst
Route: Kuilveld 13
Postcode: 5971 DC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidssalon La Vita Bella Schoonheidssalon La Vita Bella 360 meter Heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling gehad. Rust momentje voor mezelf en verzorg...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid