facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Silhouette Schoenen - Rotterdam

Silhouette Schoenen - Rotterdam

Info

Silhouette Schoenen Rotterdam: dé winkel met de meeste hoge hakken per vierkante meter!

Geschiedenis

Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel (www.silhouette.nl), maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs!

Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. In alle soorten en maten: pumps, open schoentjes, muiltjes, enkellaarsjes, kniehoge laarzen en overknees (over-de-knielaarzen). Onze winkel is 7 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur! Ook met het openbaar vervoer is onze winkel zeer goed bereikbaar.

Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop. Alles wat je in onze webwinkel ziet, is op voorraad in onze winkel. Da's helder. En snel. Zo heb je jouw order meestal met 1-2 werkdagen bij je thuis. Wil je je pakket liever niet thuis laten bezorgen? Ook bezorgen op je werk of een servicepunt van DHL behoort uiteraard tot de mogelijkheden!

Silhouette is al meer dan 40 jaar een begrip in Rotterdam voor hoge hakken. Niet alleen gewone pumps of galaschoenen, maar ook spannende laarzen voor een feestje en (paal)dansschoenen vind je bij ons. Net als poseerschoenen voor bodyfitness en bikinifitness. En val je niet binnen de standaardwaardes? Dan hebben we ook iets voor jou. Een speciale kleine en een speciale grote maten collectie, maar ook laarzen voor smalle(re) en volle(re) benen.

Wij hopen je snel te zien in onze winkel in Rotterdam Centrum aan de Karel Doormanstraat, of in onze webshop op www.silhouette.nl!



"Silhouette Schoenen Rotterdam - de onbetwiste specialist op het gebied van pumps en laarzen met hoge hakken met de meeste hoge hakken per m²! Niet alleen een webwinkel www.silhouette.nl, maar ook een echte winkel in het Centrum van Rotterdam. Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs!Wij verkopen schoenen en laarzen met hoge hakken van maat 30 tot en met maat 46/47. In alle soorten en maten: pumps, open schoentjes, muiltjes, enkellaarsjes, kniehoge laarzen en overknees over-de-knielaarzen. Onze winkel is 7 dagen per week geopend en parkeren kan voor de deur! Ook met het OV is onze winkel zeer goed bereikbaar.Naast een echte winkel hebben we ook een uitgebreide online shop - alles uit voorraad leverbaar. Tot snel!"
Adres: Karel Doormanstraat 467, 3012GH Rotterdam
Telefoonnummer: +31 (0)104130516
ln.etteuohlis@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Karel Doormanstraat 467
Postcode: 3012GH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: silhouette laarzen, pleaser schoenen, hoge hakken online shop, silhouette brillen, extreem hoge hakken kopen, hoge hakken maat 44, goedkope hoge hakken, silhouette overknees
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mascolori Mascolori 724 meter Geweldige schoenen, fijn personeel, lekkere koffie en wijn. Wel wat prijzig
Diversité Footwear Diversité Footwear 2 km Heel goeie schoen, zit lekker en een mooie prijs. Kwaliteit van het materiaal is perf...
Better Shoes Better Shoes 3 km Goede keuze, goede prijs en vriendelijk personeel.
Better Shoes Better Shoes 3 km geweldige winkel, de beste werkkleding alleen hier
Vos Schoenmode Vos Schoenmode 3 km Voor Deals op Zuid mocht ik Vos Schoenmode reviewen. Vos Schoenmode is een boutique m...
ButyRobocze.nl Rotterdam ButyRobocze.nl Rotterdam 3 km Vertaald door Google Gebrek aan professionaliteit. Origineel Brak profesjonalizmu.
EU Traders NL EU Traders NL 3 km Branded Used/New Shoes & Bags All brands are leading European & USA brands. EU Trad...
Schoenmakerij Leo de Kruijf Schoenmakerij Leo de Kruijf 4 km Altijd vriendelijk en goede service.mooi tassen echt leder. En rijbewijs service . Pa...
Isshoe Isshoe 5 km Super fijn geholpen toen ik schoenen ging kopen voor mijn dochter van 3,5 jaar. Goed ...
Dansschoenen Carla van Houten Dansschoenen Carla van Houten 5 km Hele lieve mevrouw, met veel kennis over en passie voor dansen. Alles mogen passen en...
Avance Rotterdam Avance Rotterdam 5 km Avance is een ambitieuze en snelgroeiende, commerciële dienstverlener met een complee...
Wittepoel Wittepoel 6 km Wittepoel is de naam van de samenwerkende bedrijven van Wittekamp en Broos en van der...
Tamaris by Ziengs Tamaris by Ziengs 6 km Ik ben 2 keer in de winkel in de Oosterhof geweest en beide keren ervaren als discrim...
Tuttebelle fashion Rotterdam Tuttebelle fashion Rotterdam 7 km Ze hebben hier leuke betaalbare kleding. Aangezien ik niet in de buurt woon is commun...
Men's Loafers Shoes Men's Loafers Shoes 10 km Men's Loafers Shoes
Recensies
Geweldige service en aanwijzingen tot na sluitingstijd bv. hoe een voetmaat lengte op te meten om zodoende de juiste schoenmaat te adviseren bij een bestelling. Scheelt weer in het retour zenden, Top!!! Snelle levering.
Als vanouds weer uitstekend geslaagd met mooie schoentjes naar huis. Beetje lastig op de zaterdagmiddag terwijl half Nederland aan het shoppen is. Geduld is dan ook gevraagd. Maar huppelend de winkel uit met 2 paar!
Mijn pumps van Silhouetten zijn vandaag binnengekomen, en ik ben er super blij mee!! Fijne en snelle service, en je krijgt zelfs een handgeschreven berichtje : Ook erg fijn dat ze op de site hebben aangegeven dat de schoenen groot vallen, hierdoor heb ik een maat kleiner besteld en passen ze nu perfect! Als kers op de taart krijg je er nog gratis kussentjes bij die je er in kunt plakken, om zo het comfort te verbeteren. Ik ben super tevreden en ga hier zeker vaker bestellen!
Gisteren met mijn vrouw verplaatsing naar Rotterdam gemaakt om Silhouette eens te bezoeken. Heel hartelijk welkom gehad van alle aanwezige dames. Winkel is kleiner dan je denkt, maar meer dan keuze genoeg, voor ieder wat wils. We kregen rustig de tijd om rond te kijken. Na onze keuze gemaakt te hebben werden we vakkundig verder geholpen door zeer vriendelijke dames. Goede uitleg en tips. verschillende modellen geprobeerd, al was het maar om ze eens aan gehad te hebben. Als de kleur van keuze er niet was kon er alternatief gepast worden zodat je pasvorm kan beoordelen en naderhand de juiste exemplaren nog kan bestellen en laten leveren. Uiteindelijk onze keuze kunnen maken en met 3 paar vertrokken. Superblij mee! Ons zien ze zeker nog terug!
Snele bezorging , goede uitleg over de schoenen/laarzen op de website. Bestel regelmatig en blijf ik ook zeker doen .super tevreden!
Dit is een winkel waar menig persoon zich voelt als een kind in een snoepwinkel.
Vandaag ben ik zo onwijs fijn geholpen door de dames van Silhouette. De 'spanning' om voor de allereerste keer op hakken te lopen en te kopen was nergens voor nodig geweest. Deze dames verstaan niet alleen hun vak, maar wisten mij heel goed gerust te stellen, fantastische service te bieden en tips en raad geven. Ik ren straks gewoon weg op die hakken,.. Ik zeg het je! Ladies, dank jullie wel.
Als je van schoenen met hoge hakken houdt, dan móet je hier eens geweest zijn. Vanaf maat 31 t/m maat 47 en alles ertussen in. Hakhoogte begint bij 5 cm en gaat door tot skyscraper hoogte. Voor dagelijkse schoenen, voor feest schoenen tot de "speciale" wensen. In bijna alle denkbare kleuren, in deze niet al te grote winkel kan je ze vinden. Niet voor niets de meeste hakken per m2. En het heeft wel meer dan een webshop, hier kan je passen en wordt je van advies voorzien. En het belangrijkste, het personeel is heel enthousiast en vriendelijk!
Van de website word je al vrolijk, van de orderbevestiging nog wat vrolijker en als je dan je nieuwe schoenen binnen hebt, dan ben je super blij :- Hele goede service, mooie hakken voor een fantastische prijs en service waar je blij van wordt! Een voorbeeld voor andere webshops! Gewoon lekker shoppen en een paar dagen later genieten van je nieuwe hakken!
Hier vond ik de slippertjes waar ik al lang naar op zoek was. Het contact via de app was snel en persoonlijk. Het bestellen liep soepel en de levering was snel, met een persoonlijke note EN een cadeautje. Echt super!! Ik heb ze vandaag helaas terug moeten sturen omdat ik beter een maat groter kan nemen, maar ook alles goed geregeld voor retour in de doos erbij. Top!!! Je ziet dat er gedreven enthousiaste team achter zit Complinenten!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid