facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sil&Zo

Sil&Zo

Info

We hebben een passie voor bloemen. Of het nu gaat om een boeket, bloemen, een bruidsboeket, workshops of rouwwerk: u bent bij ons aan het juiste adres. Kom kijken in onze gezellige winkel.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van bloemenwinkel De Rijke Ruiker. In ons pand in Borne treft u een uitgebreid assortiment aan, van (veiling)verse snijbloemen tot prachtige planten. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij voorop.

Onze gespecialiseerde bloembinders werken vol passie aan onder meer bruidsboeketten en afscheidsarrangementen. Wij vinden het vanzelfsprekend dat u als klant inspraak hebt in het bepalen van zaken als kleur, vorm en grootte. Hierdoor ontstaat iedere keer een uniek bloemstuk. Ongeacht uw budget zorgen wij ervoor dat u ons pand aan de Letterveldweg 67 tevreden verlaat.

Naast bovengenoemde specialiteiten, leveren wij ook bloemwerken voor scholen en bedrijven. Verder verzorgen wij – indien gewenst op locatie – diverse workshops. Te allen tijde geldt dat kwaliteit, klantgerichtheid en vriendelijkheid voorop staan. Wilt u overleggen over een persoonlijk bloemwerk? Schroom niet om ons te mailen of te bellen, zodat we samen met u aan de slag kunnen. Hieronder lichten wij alle mogelijkheden toe:

(Rouw en trouw)
Een dierbare die is overleden? Of nadert juist de mooiste dag van uw leven? In nauw overleg met u stellen wij een boeket, krans of arrangement samen.

(Scholen en bedrijven)
Een boeket op de balie? Een fleurig cadeau voor een jarige medewerker? Wij verzorgen en bezorgen bloemen voor het bedrijfsleven.

(Workshops)
Een workshop bloemschikken volgen? Kom bij ons langs en doe mee! De workshops zijn voor iedereen geschikt. Aan het eind van de avond gaat u met een mooi werk naar huis. Het soort materiaal waarmee wordt gewerkt, is afhankelijk van het jaargetijde. Wij zorgen uiteraard voor voldoende (basis-)materiaal en begeleiding. Als u wilt, kunt u in onze winkel aanvullingen kopen.

(Cadeaus)
De bovengenoemde workshops kunt u uiteraard ook cadeau geven aan iemand anders. Daarbij verzorgen wij groepsworkshops op locatie en bijvoorbeeld tijdens kinderfeestjes (voor kinderen vanaf 8 jaar). Daarnaast kunt u uiteraard ook een reguliere cadeaubon van en voor De Rijke Ruiker kopen.

Graag tot binnenkort!

Adres: Letterveldweg 67, 7621 CB Borne
Telefoonnummer: 0628497970
Stad: Borne
Route: Letterveldweg 67
Postcode: 7621 CB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Erica Bloemen & Interieur Erica Bloemen & Interieur 929 meter Erica Bloemen & Interieur Grotestraat 222 7622 GT Borne 074-2661602 www.ericaborne....
Bloemenzaak De Krey'nhook Bloemenzaak De Krey'nhook 1 km Wij wensen de Kre'jnhook een welverdiende vakantie en een goed uitgerust nieuwe star...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid