facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SijFa Cruises

SijFa Cruises

Info

Geniet van betaalbare luxe, van steden en natuur, relaxen op de mooiste Europese rivieren met de MS Carmen, MS Rigoletto & MS Verdi.

Geschiedenis

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij gerenommeerde rederijen, hebben wij, Teun Sijbrands & Marijke Faassen in 1997 Sijbrands-Faassen bv opgericht. De firma opereert sinds 2009 onder de naam SijFa Cruises bv, de hoofdactiviteit is het exploiteren, bouwen en begeleiden van riviercruise schepen.

Ons schip wordt grotendeels gecharterd door reisorganisaties op de internationale markt, zie onze partners.

De mogelijkheid om het schip exclusief te huren, behoort ook tot de mogelijkheid.

Heeft u een bruiloft, personeelsfeest, thema avond of een ander soort evenement. U wilt iets anders, de feestelijke gebeurtenis aan boord van een schip laten verzorgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de service en zelfs betreffende het vaarprogramma.

Wij brengen jaren van ervaring in verschillende soorten arrangementen met ons mee en kunnen u een aantal suggesties doen, waaruit u een keuze kunt maken m.b.t. het programma aan boord. Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij zullen u een passende offerte doen toekomen.

Adres: Sluisweg 10, 6581KA Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0243572008
Stad: Malden
Route: Sluisweg 10
Postcode: 6581KA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vacatures riviercruiseschepen, Donau cruises met opstapplaats in Nederland, Van der Valk Cruises, Luxe riviercruises, MS Rigoletto, MS Traviata SijFa, Facebook mps rigoletto, Schip Verdi
Recensies
Dit was voor ons slechtste cruise vakantie die we ooit gehad hebben. Wat een resime het was meer een gevangenisboot dan een cruiseboot de ms Rigoletto/Sijfa cruises van 24/6 tot 30/6/hut 214 Het eten wat we kregen was niet te vreten , nb 4 gangen gevangenis voer een kok ??? , was er wel een kok uit de ukraine in ieder geval uit het Oostblok.uit het land van Poetin Aanmeren bij industriële gebieden, ver van de stad , buitenlandsoostblok goedkoop personeel die geen woord Nederlands sprak., alleen maar koffie/thee ! Het gaat alleen maar om drankjes slijten De koffie die s'morgens werd geschonken was ook niet te drinken of te sterk of te slap n.b.wel uit de koffie automaat die daar stond. Internet/wifi en het netwerk aan boord was slecht of zelfs helemaal niet bereikbaar , ook de tv was slecht of zelfs geen signaal. Er zou een infokanaal op de tv in je hut moeten zijn was er niet. Mededelingen zou via de hut gaan alleen op de gang hoorde je wat ze zeiden. Mijn vrouw is ziek geweest aan boord. In Stavoren zijn we van boord gegaan wij konden het niet langer vol maken we hebben de trein naar huis genomen we keken niet meer uit naar het ontbijt of de lunch was het zelfde als avond zeer slecht te eten gatverdamme., zo summier en afgepast. Dit is mijn uitspraak Fam., van der Linde
Jammer dat we zolang moeten wachten op antwoord
Mooie ervaring gehad
Top kapitein!
Vertaald door Google De "MS Rigoletto" is een geweldig riviercruiseschip. Zeer schoon, zeer vriendelijk personeel in alle ruimtes.Het eten is heerlijk en smakelijk en bestaat uit 4 gangen. De hutten zijn comfortabel ingericht.Aanrader voor op reis! Origineel Die "MS Rigoletto " ist ein tolles Flusskreuzfahrtschiff. Sehr sauber, sehr freundliches Personal in allen Bereichen.Das Essen ist lecker und appetitlich angerichtet und besteht aus 4 Gängen. Die Kabinen sind gemütlich eingerichtet Für eine Reise empfehlenswert !!!
Vertaald door Google Topbedrijf dat garant staat voor een uitstekende samenwerking. Origineel Top Unternehmen das hervorragende Zusammenarbeit garantiert.
Vertaald door Google Super Origineel Супер
Vertaald door Google Schip ok, eten gemiddeld. Origineel Skib ok, mad middel.
Vertaald door Google Thuishaven Origineel Domovský přístav
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid