facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sigrid S

Sigrid S

Info

Ik heb momenteel twee paarden (Amber en Verena) die ik gebruik om paardrijlessen te geven. Dat betekent dus dat ik je veel persoonlijke aandacht kan geven.
Ik richt me op de combinatie en bekijk goed wat er nog verbeterd kan worden. www.sigrids.nl



"Mentaal sterker in je kracht met behulp van een paard als spiegel"
Adres: Noordwijkerweg 1, 7958 pe Koekange, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0640557722
Stad: Koekange
Route: Noordwijkerweg 1
Postcode: 7958 pe



op zoek naar gerelateerd: Paardrijden Koekange
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dressuurstal Anne Lehmann Dressuurstal Anne Lehmann 6 km Ze zijn vol passie bezig
Recensies
Ondertussen is het jaar voorbij gevlogen en rij ik met veel plezier bij Sigrid. Sigrid ziet wat je kunt en wat de volgende stap in de les is. Hierdoor krijg je vertrouwen in de samenwerking tussen jezelf en het paard. Ze spiegelt mijn gedrag tijdens de les en de reactie van het paard. Houding is erg belangrijk. Het is erg leerzaam. Sigrid is duidelijk, gedreven, enthousiast en motiveert je door te zetten. De paarden staan op nummer 1.
In verleden in een manege paardrijles gehad. Echter ik was altijd wat angstig en dat belemmerde me in het echt goed zitten en daardoor kwam ik niet verder en ging de lol eraf. Nu, na een kleine 10 jaar niet meer gereden te hebben, rij ik sinds een jaartje bij Sigrid en heb ik meer zelfvertrouwen en ook het plezier in paardrijden weer terug. Sigrid zoekt continu naar de juiste trucjes om mijn zithouding en manier van rijden te verbeteren en ik merk dat het goed werkt. Ook krijg ik mentaal veel steun en begeleiding van haar. Ze past haar informatie aan aan mijn aandachtsspanne en geeft me een ontspanningsoefening als ik te krampachtig wordt. Voor het eerst ga ik echt vooruit in het paardrijden.
Sigrid heeft me geholpen met het opnieuw zadelmak maken van mijn Friese paard Bente. Er was 6 jaar niet op Bente gereden. Binnen korte tijd is Bente door de begeleiding van Sigrid van haar stress en spanning afgekomen en ik ook en nu kan ik er met veel plezier op rijden. Sigrid geeft me nog steeds een paar keer per week les en ook mijn dochter van 6 krijgt af en toe les van haar op haar eigen pony. Sigrid is geduldig en leest paard en ruiter haarfijn. Ik ben super tevreden!
Wat geweldig om dit te mogen ervaren een paardencoaching sessie. Sigrid begeleid je goed en daardoor voel en zie je ook wat het paard je spiegelt. Een Aanrader !
Sigrid geeft fijn les op het juiste niveau van ruiter en paard. Ze is rustig en duidelijk in haar uitleg. Geschikt voor beginner en gevorderde ruiters. Les op haar paarden of op je eigen paard is mogelijk.
Fantastische plek met vriendelijke, goed verzorgde paarden. Sigrid geeft super fijn les met heel veel aandacht en respect voor je eigen ontwikkeling en je eigen doelen. Voel me altijd erg veilig bij haar en haar paarden
Sigrid geeft op fijne , rustige manier les . Heeft aandacht voor paard en ruiter ; heeft veel kennis en ervaring die goed tot uiting komen. Het was alweer even geleden dat ik had gereden dus voor mij was dit weer een mooie start om deze hobby weer op te pakken !
Helemaal blij met de paardrijlessen bij Sigrid. Op een ongedwongen manier alle fijne kneepjes van het vak leren maximaal 2 personen in een les, dus bijna privéles!! na de les gezellig kletsen onder het genot van een kopje thee! Een aanrader voor beginner tot gevorderde ruiter!
Bijzonder ervaring. Sigrid is vriendelijk en rustig de paard was dat ook. Hierdoor durfde ik mij te openen voor de inzichten die ik kreeg Zeker een aanrader .
Sigrid geeft haar les met veel enthousiasme, aandacht en geduld. Ik heb heel veel van Sigrid geleerd! En ben erg blij met haar lessen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid