facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Signco Audiovisueel B.V.

Signco Audiovisueel B.V.

Info

Signco Audiovisueel. Verkoop en installatie van presentatie, communicatie, en informatie ruimtes. Het integreren van AV & IT. Monitoren, projectie, Video.

Geschiedenis

Signco is een Europees onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in Audiovisuele systemen, Audio installaties, Akoestiek, Ruimte inrichting, Digital signage, Videoconference en Interactief presenteren waarbij ICT een belangrijke rol speelt. Onze services geven meerwaarde aan de route van het eerste ontwerp tot aan oplevering, waarbij projectbegeleiding, acceptatie, en training een zeer belangrijk onderdeel van de route is.

De techniek is een complex speelveld als het gaat om integratie, en gezien ons 20 jaar intensieve kennis van de Audiovisuele markt, voorkomen wij dure fouten en vergissingen. Wij managen uw verwachtingen tot in de kleinste detail.Ons onafhankelijkheid is fundamenteel de basis van ons bestaan. Hierdoor maken wij het verschil en zorgen wij voor de meerwaarde aan uw project. Signco werkt volledig fabrikant onafhankelijk. De integrale oplossing voor u staat centraal.

De kracht van ons oplossingen is de integratie van Audiovisuele technieken gecombineerd met ruimte inrichting en IT. Wij starten het ontwerp in een nauwe samenwerking met ons klant waarbij exacte behoeftes en doelstellingen bepaald worden. Voor iedere klant specifiek, waarbij standaardisering niet uit het oog verloren raakt. Dit werkt kosten besparend en geeft u de mogelijkheid effectiever gebruik te maken van uw ruimten.

Signco is Europees georiënteerd. Gezien ons Europese ervaring op Audiovisueel gebied, bieden wij een zeer brede scope aan diversiteit. Er is geen ruimte te klein of te groot. Technologie en behoeften wisselen elkaar snel af. Signco werkt met toonaangevende architecten, interieurarchitecten, fabrikanten en IT professionals. Neem nu contact op en laat ons het verschil maken aan uw project!

Adres: West Kinderdijk 122 c, 2953XW Alblasserdam
Telefoonnummer: +31 85 747 00 41
Stad: Alblasserdam
Route: West Kinderdijk 122 c
Postcode: 2953XW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HUSS BV HUSS BV 3 km Prettig team om mee samen te werken en topwerk!
Recensies
Mooi bedrijf, goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid