facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sign District

Sign District

Info

Creative Customs.

Geschiedenis

Express yourself.



"Wij zijn Sign District, een jong, dynamisch en flexibel bedrijf dat zich specialiseert in autobelettering, ruit blinderen en carwrappen.Met bijna 10 jaar ervaring bij diverse grafische opleidingen, sign- en wrapshops, achtergrond in de technische sector en kennis in bulk wagenpark belettering, streven we naar perfectie in het afleveren van chique en tastbare producten.Voor al je reclame uitingen en folie-behoeftes kun je bij ons terecht.Heb je bijvoorbeeld een bedrijfsauto of -bus die belettering nodig heeft?Ben je particulier? Op zoek naar een nieuw jasje voor je auto?Neem dan een kijkje op onze carwrap pagina en laatje verbazen door de voordelen die een professionele wrap met zich mee brengt."
Adres:
Telefoonnummer: 31618481241
Stad: Haler


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Al vaak gebruikt gemaakt van de service van Sign District. Geblindeerde auto ramen, ramen beplakt in mijn huis, kleding kasten en andere meubels geplakt in men huis. De service is uitstekend en het werk secuur! Zeer tevreden!
Sign District kwam met een heel mooi design en het is erg mooi geworden! Communicatie was ook heel fijn! Erg blij met de samenwerking!!
Denkt creatief mee, werkt zeer secuur, prettig in communicatie en levert mooi werk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid