facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SightKick

SightKick

Info

Wij zijn Sightkick en helpen bedrijven met online marketing. Van website, SEO en SEA, social media en e-mailmarketing.



"Sightkick is het online marketing bureau voor bedrijven die willen groeien. We bieden een frisse blik en gaan samen na hoe je bedrijf online successen kan behalen.We kunnen op strategisch niveau met bedrijven meedenken en online marketing plannen opstellen en uitvoeren.Of het nou gaat om SEO, SEA, grafisch ontwerpen, het bouwen van websites of het schrijven van website teksten. Onze specialisten weten er wel raad mee!Wij kunnen jou adviseren en ontzorgen op het gebied van online marketing. Wij de Sightkicks op de achtergrond, jouw bedrijf online in de spotlight!"
Adres: Drostlaan 8, 8303ED Emmeloord
Telefoonnummer: 0858770298
Stad: Emmeloord
Route: Drostlaan 8
Postcode: 8303ED


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ComSi ComSi 1 km Met persoonlijke service staat het team altijd voor je klaar!
Glass@Home Glass@Home 3 km Wauw wat een super lief mens.. Margret legt goed uit en begeleid de groep enorm goed ...
Recensies
Ik heb voor mijn bedrijf een website laten maken en ben heel tevreden. Mijn website zorgt dat ik aanvragen krijg via internet. Sightkick denkt mee en heeft ervoor gezorgd dat mijn website vindbaar is in Google. Door SEO sta ik nu met meerdere woorden op de eerste plek in Google.
Sightkick helpt het Innovatiecluster Noordoostpolder bij de online wervingscampagne voor meer mensen in de techniek. Vanaf de start van het project denken zij met ons mee en voeren de campagne voor ons uit. Vanuit hun expertise en ervaring met een grote mate van flexibiliteit. Dat doen zij op een pragmatische, open en heldere wijze. No-nonsense en daar houden wij van!
Bart en Wilma hebben mijn website gebouwd en mijn visitekaartjes ontworpen. Zij werken klantgericht en professioneel. Ik kan hen zeker aanraden.
Wij hebben goede ervaringen met SightKick. Zij hebben voor ons een nieuwe website ontwikkeld. Onze wensen en hun kennis/inleving/meedenken en enthousiasme heeft tot een prima resultaat geleid . Met ons ERP systeem is een koppeling naar onze website gerealiseerd. En de vindbaarheid is met sprongen vooruit gegaan. Kortom een fijne en betrouwbare partner voor ons bedrijf.
Sightkick heeft een mooie site voor mij gebouwd en heeft een super service voor vragen nadien. Afgelopen week een vraag gesteld en dit wordt direct opgepakt en verwerkt. Top!!
Zeer vakkundig en gedreven team. Fijn samenwerken met deze toppers.
Sigthkick het adres voor je online marketing! Sigthkick heeft voor ons een prachtige website gemaakt Ze zijn zeer professioneel en denken met de klant mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid