facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sigarenspeciaalzaak Brummelhuis

Sigarenspeciaalzaak Brummelhuis

Info

Wij zijn gelegen met onze mooie winkel in het centrum van Ootmarsum



"De winkel ligt aan de Markt een mooi pleintje in het centrum van Ootmarsum.U bent van harte welkom wij helpen u graag met het juiste advies"
Adres: Markt 9, 7631 BW Ootmarsum
Telefoonnummer: 0541292723
Stad: Ootmarsum
Route: Markt 9
Postcode: 7631 BW


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 16:00

Recensies
Geweldige zaak met geweldige mensen! Zeker een aanrader voor sigarenliefhebbers om er eens geweest te zijn. Niet erg veel keus maar wel oprecht geinterreseerde eigenaar.
Top sigarenzaak, erg vriendelijke eigenaar en eigenaresse
Leuke zaak, top service en voor wie van een mooi sigaar houdt, een must visit! Voor boeken, kantoorartikelen, bier Othmar en rookwaren. Best shop in town!
Prima geholpen. Ruim assortiment!
Super service, Ik kwam hier voor een aantal sigaren en werd heel goed geholpen, bij mijn vraag naar welke sigaren ze zouden aanraden werd mij duidelijk verteld welke zei aanradde en waarom. Als ik hier in de buurt had gewoond zou ik hier zeker voor al mijn sigaren heen gaan.
Midden in het centrum deze zaak voor de ware sigarenliefhebber. Daarnaast ook lectuur e.d. Inpandig de VVV. Zeer vriendelijk personeel.
Goede informatie en kennis van de juiste sigaar
Zeer leuke sigarenwinkel met genoeg andere dingen om van te genieten. Jos en Silvia zijn de vrolijke en behulpzame eigenaren.
In een woord Supper vriendelijke mensen, en helaas kan ik maar 5 sterren aan vinken waar eigenlijk 10 op zijn plaats zijn.
Zeer vriendelijk en klantgericht ondernemersechtpaar ! Voor al uw post, tijdschriften, boeken en vooral de specialiteit wat betreft de uitmuntende sigarenkeus ! Klasse.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid