facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor sieradenvoorjou.nl

sieradenvoorjou.nl

Info

www.sieradenvoorjou.nl een webshop met leuke en trendy sieraden voor jong en oud. www.sieradenvoorjou.nl heeft niet alleen sieraden maar ook tassen en horloge's en veel meer.

Geschiedenis

Sieradenvoorjou.nl heeft sieraden en modeaccessoires voor iedereen.

Adres: masada 8, 4145ND Schoonrewoerd
Telefoonnummer: 0621874015
Stad: Schoonrewoerd
Route: masada 8
Postcode: 4145NDop zoek naar gerelateerd: Sieraden voor jou
Recensies
Via de webshop twee enkelbandjes besteld van ixxi, waarvan 1 niet direct op voorraad was. Daarover werd ik dezelfde dag gebeld en Daniëlle heeft direct dit enkelbandje bij haar leverancier besteld. Mijn volledige bestelling binnen 2 werkdagen ontvangen, netjes verpakt en met een persoonlijk berichtje en klein cadeautje. Zeer tevreden!
Wat een fantastische mensen, met super originele bijoux.
Erg leuk winkeltje
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor sieradenvoorjou.nl.

Schoonrewoerd winkels en detailhandel

openingstijden, locatie, vervoer. masada 8 schoonrewoerd juwelengroothandel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. sieradenvoorjou.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met sieradenvoorjou.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over sieradenvoorjou.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid