facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sieraden Atelier Eveline

Sieraden Atelier Eveline

Info

Goud en Zilversmid gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en repareren van sieraden. Tevens verkoop van sieraden, horloges en juweliersartikelen.

Geschiedenis

Eveline van Leeuwen, Gediplomeerd Goud en Zilversmid. Ontwerpt en vervaardigt handgemaakte unieke sieraden van voornamelijk strakke en eenvoudige vorm, maar kunnen ook rijker gedecoreerd zijn. Dit is afhankelijk van de stijl die Eveline haar sieraden wil meegeven. We zien dan ook een bijzondere diversiteit in haar sieraden.
Ook voor het moderniseren en veranderen van uw bestaande sieraden kunt u bij het Sieraden Atelier terecht. Eveline bekijkt met u een oplossing om uw oude sieraden te moderniseren.
Voor speciale opdrachten ontwerpt Eveline een uniek sieraad naar uw eigen wensen.
Denkt u ook eens aan herdenkingssieraden of het repareren en restaureren van uw oude/antieke sieraden.
Tevens verkoop sieradenmerken, horloges en aanverwante juweliersartikelen.



"Goud en Zilversmid gespecialiseerd in het veranderen van sieraden, het vermaken van trouwringen en speciale opdrachten, tevens verkoop van sieraden en horloges"
Adres: de laan 97b, 9981GN Uithuizen
Telefoonnummer: 0595431351
Stad: Uithuizen
Route: de laan 97b
Postcode: 9981GN


Recensies
Ik ben Eveline zeer dankbaar voor het uniek sieraad dat ze voor mij heeft gemaakt . Het is voor mij van grote emotionele waarde en precies zo gemaakt als ik het wou . Een top goudsmid !
Goede Goud-Smit, maak mooi werk.
Veel vakkennis, mooie collectie, creatieve oplossingen en ontwerpen.
Veel vakmanschap en mooie sieraden!
Super service bij Atelier Eveline!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid