facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sier Infrarood

Info

Verwarmen zonder gas en zonder ketel of warmtepomp! Met infrarood vloerverwarming. Zuinig in gebruik, voordelig in aanschaf en onderhoud, comfortabel leefklimaat en past overal! Naar gasvrij en 0 op de meter met zonnepanelen.

Geschiedenis

Infrarood verwarming, duurzaam en zuinig, vloerverwarming en verwarmingspanelen aan de wand of aan het plafond.



"Zorgeloos genieten.Voor de beste prijs en kwaliteitsverhouding voor Spa baden, swimspa`s, barrelsauna`s, sauna’s, infraroodcabines en alle onderhoudsproducten komt u naar Wellness & Outdoorliving in Joure. Wij zijn de grootste aanbieder van Wellness producten in het noorden van Nederland met een showroom die 7 dagen per week geopend is! In onze showroom vindt u o.a. de hoogwaardige producten van Sunspa Benelux en geven wij u graag advies! Bij ons bent u niet 1 van de velen en verdwijnt u niet in de massa, maar kennen wij u bij naam! Onze klanten kennen ons, en wij kennen onze klanten weer.Van harte welkom in Joure aan de Marconiweg 13."
Adres: Slachtedyk 24-A, 8501ZA Joure
Telefoonnummer: 0513 646199
Stad: Joure
Route: Slachtedyk 24-A
Postcode: 8501ZA


Recensies
Rudy heeft bij ons het bad geplaatst, een vrolijke man, en je kunt hem alles vragen.Bedankt voor de goeie service. Het bad is heerlijk, en bevalt ons goed. ik zal jullie zeker aanraden bij andere mensen.
Spa gekocht via Wellness & Outdoorliving Joure. Leuke en enthousiaste verkoper. Gekozen voor een product dat reeds onderweg was wat ons 16 weken levertijd scheelde. Installatie door een zeer sympathieke en kundige vakman die alle tijd nam en opties besprak voor plaatsing en montage. Duidelijke uitleg. Zeer tevreden.
Na een bezoek in Joure een goed advies gekregen en de mooie showroom bekeken. nadat we ook bij andere spa leveranciers hadden gekeken, toch weer teruggevallen op Outdoorliving in Joure. kwam voor ons vanwege het advies en vertrouwen op een goede service als beste over. Plaatsing en levering van de jacuzzi verliep goed. Medewerker gaf een goede uitleg na de plaatsing over de werking en onderhoud van de jacuzzi.
Top ontvangst in de enorme showroom. Voor de eerste keer in het bedrijf, maar door de persoonlijke benadering meteen een goed gevoel. Fijne informatieve sfeer met veel know-how over de producten. Ruime keuze en goed in oplossingen meegedacht, terwijl ik dus geen vaste klant ben. nu wel wordt . Je merkt dat men over de jaren heen een enorme ervaring heeft opgebouwd in het gebruik en onderhoud van jacuzzi’s en sauna’s. Ook beschikken ze over een eigen werkplaats voor evt. persoonlijke wensen.
Na een gedegen oriëntatie zijn we in Joure uitgekomen. In de showroom hebben we op al onze vragen antwoord gekregen door vriendelijk en terzake kundig personeel. Nadat we de vrijblijvende offerte hadden geaccepteerd, en een datum voor plaatsing hadden afgesproken ging alles van een leie dakje. De spa werd gebruiksklaar achter gelaten, nadat we een uitgebreide uitleg over de bediening en het onderhoud hadden gehad ging de monteur pas weg. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Vandaag kwam mijn jacuzzi. Hele leuke dag geweest met Arjen en Horst. Ze werkten keurig netjes. Er moest het een en ander aan de kant gezet worden voordat ze het bad konden plaatsen. En alles stond weer op de plek voordat ze vertrokken. Dus ik zeg; koop een jacuzzi met warmtepomp bij Wellness & Outdoorliving in Joure!
Heel erg tevreden met onze jacuzzi. In de showroom goed voorgelicht en de plaatsing was top. Ze gaan niet eerder weg dan dat alles perfect werkt. Echt een aanrader!
Vandaag is onze eerste jacuzzi geplaatst door Wellness & outdoorliving. Strak om 9 uur stond de monteur voor de deur volgens afspraak. Wytse heeft hem keurig op zijn plek gezet en alles gemonteerd. Na een heldere uitleg over het onderhoud en gebruik kunnen we gaan genieten. Op aanraden van de leverancier heeft Michael Huitema van IQ Elektra en data de elektra aangelegd. Ook een absolute aanrader die snel en vakkundig topwerk levert. Top service, enthousiaste vakkundige mensen die met passie hun werk doen. We gaan ervan genieten!
Vorige week is onze Fox Spa Cosmos geleverd en wij zijn zeer goed geholpen zowel in de showroom als door de monteur. Bedankt en wij gaan lekker bubbelen!
Super tevreden en zeer zeker aan te raden! Professioneel, klantvriendelijk en komt afspraken na
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid