facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Siepel Borger

Siepel Borger

Info

Weru kunststof kozijnen, terrasoverkappingen, alle soorten glas, zonwering, rolluiken, gevelbekleding, dakgoten.



"Wanneer u besluit kunststof kozijnen in uw woning te plaatsen, kiest u vanzelfsprekend voor een kwaliteit waar u tientallen jaren zorgeloos op kunt vertrouwen. Uiteraard kiest u ook voor een kozijn met een vormgeving die precies aansluit bij uw woning en uw gevoel. Met een kunststof kozijn van Weru maakt u zeker een goede keuze.Weru, specialist in kunststof kozijnenDaarom kiest u voor Weru Kunststof KozijnenNooit meer schilderenMinimaal onderhoudOptimale service bij Siepel BorgerTransparante afhandeling van offerte tot oplevering"
Adres: Hunebedstraat 5a, 9531 JT Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599235536
Stad: Borger
Route: Hunebedstraat 5a
Postcode: 9531 JT



op zoek naar gerelateerd: Siepel zonwering Borger, Siepel Borger review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Was getekend, Esther van der Linden Was getekend, Esther van der Linden 451 meter In korte tijd heeft Esther ons verkiezingsprogramma weten te vertalen naar een fantas...
Ons Vakantiehuisje Ons Vakantiehuisje 1 km Ons heerlijke comfortabele huisje is geschikt voor 6 personen. In het huisje is oa ee...
Weco De Hondsrug Weco De Hondsrug 1 km Betrouwbaar bedrijf met hart voor de landbouw
Dirk Jan Lekkerkerker Buro voor Coaching Dirk Jan Lekkerkerker Buro voor Coaching 1 km uitstekende coaching!
Recensies
Er zijn een paar jaar geleden bij ons kozijnen met triple glas geplaatst en onlangs een nieuwe voordeur met kozijn. Ik vind dat ze uitstekend werk leveren en alles netjes afwerken.
Betreft: plaatsen nieuwe kozijnen in de voorgevel en nieuwe voordeur. Vergeleken met andere leveranciers zijn prijs en levertijd gemiddeld. Niet de goedkoopste, niet de duurste. Niet de snelste, niet de langste levertijd. Echter de service is topklasse en meer dan 5 Googlesterren waard. Van ons eerste bezoek aan de showroom tot de laatste kitrand die door de werkmensen geplaatst werd, was Siepel Borger open, eerlijk en communicatief. De offertes waren uitgebreid, ook toen we nog maar potentiële klanten waren. Al onze wensen werden zo goed mogelijk vervuld. De 'kantoormensen' dachten vanaf het eerste moment met ons mee en kwamen met creatieve oplossingen. De werkmensen ter plekke waren vriendelijk, vakkundig, met oog voor detail. Ze bleven constant met ons communiceren over alles wat ze deden. Niets werd haastig geplaatst of slecht afgewerkt vanwege de slechte weersomstandigheden. Siepel Borger is wat ons betreft een klasse apart en we hopen in de nabije toekomst weer met hen in zee te kunnen gaan.
Een 10 met een griffel verdient de firma Siepel en zijn medewerkers. Vandaag 3 deuren inclusief. Kozijnen en een raam gekregen, dit is perfect geleverd, geplaatst en afgewerkt. Een pluim voor het personeel. Bedankt!!! E. Mulder Appingedam.
Niks op aan te merken; qua communicatie heel prettig en kunnen strak en netjes werken. Ook wordt er meegedacht over het uiteindelijke resultaat van de opdracht. Klasse, bedankt!!
Gevraagd voor een offerte ivm aanpassing aanbouw en inmeten zonwering. Komt afspraken niet na. Houdt er naar mijn mening een slechte administratie op na.
Dit was een super bezoek veel goede informatie gekregen ze pakken de dingen als een geoliede machine op kortom dit wens je iedereen die verbouwen wil
Goede zaak voor ramen en deuren ook in kunststof
Fantastisch en eerlijk advies. Betaalbare topkwaliteit !!!!!
Nette zaak, vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid