facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Siep Design

Siep Design

Info

Siep Design is een Online kinderwinkel in kinderdekens en accessoires voor de kinderkamer.
Alles wordt met de hand gemaakt, van biologisch katoen.
De inkten, waarmee de afbeelding op de stof bedrukt word, is non-toxic en eco-friendly.

Geschiedenis

Siep Design is een Online kinderwinkel.
Alles wordt met de hand gemaakt, waardoor elk product uniek is.Van de meeste producten is er maar 1, van sommige maar kleine oplages !



"Siep Design is een Online kinderwinkel in kinderdekens en accessoires voor de kinderkamer. In nov. en dec 2021 hebben we het voor elkaar gekregen dat we een pop-up store mochten openen. Helaas is dat weer voorbij. Voor nu weer online.Alles wordt met de hand gemaakt, van 100% katoen. Wij zijn milieubewust. Vandaar de keuze voor 100% katoen, meestal met het Oeko-tex keurmerk hierdoor zorgen we voor het milieu, voor onze westerse kinderen maar ook voor de kinderen aan de andere kant van de wereld. Daarnaast gebruiken de reststoffen om leuke knuffels, rammelaars etc. van te maken.Meer informatie? Je kunt ons snel bereiken via [email protected]. Neem eens een kijkje op de website, we zullen je met open armen ontvangen!"
Adres: Billitonkade 36, 3531 TH Lombok, Utrecht, Netherlands
Stad: Lombok
Route: Billitonkade 36
Postcode: 3531 TH


Recensies
Leuke winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid