facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sientjes B & B

Sientjes B & B

Info

Sientje's B & B is een kleinschalige bed & breakfast gelegen in het prachtige Montferland.
Met vele mooie wandel en fietsroutes, en vlakbij pittoreske dorpjes zoals Beek, een geweldige plek om even op adem te komen.



"In de maand augustus zijn Restaurant en Frietboetiek gesloten.De B&B is wel open.Dus kamers boeken met een ontbijt is zeer goed mogelijk."
Adres:
Telefoonnummer: 0653783613
Stad: Loerbeek



op zoek naar gerelateerd: Sientje Kerkdriel
Recensies
Last minute een overnachting geboekt, relatief laat op de avond ingecheckt maar dat was geen probleem. Heel hartelijk ontvangen door gastheer Paul. Hij zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Serveert ook een heerlijk ontbijt in het knusse restaurant gedeelte, met lekkere koffie en sfeervolle achtergrondmuziek. Ik verbleef in een van de kleine kamers, welke prima in afmeting waren, sfeervol ingericht en met een goed bed! Zeker een plek die ik onthoud voor een volgende keer!
Wij hebben een lange midweek gelogeerd bij boetiekhotel Sientje. Zeer gastvrij ontvangen door Kees. Verder heeft Paul voor ons heerlijke ontbijtjes geserveerd . Heerlijk geslapen , kamer eenvoudig , maar schoon . Goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten in de omgeving . Wat fijn dat wij onze fietsen binnen konden stallen ! Eetgelegenheden te vinden in het dorp Kerkdriel . Tip , bezoek restaurant de Gouden Molen in Rossem. We hebben genoten ! Activiteiten in de buurt: van hieruit kun je prachtige fietstochten maken op de Betuwe Maas-Waal route, Linge route, Betuwe route. En natuurlijk lekker shoppen en Bosche bollen eten in Denbosch.
Fijn Hotel! Inmiddels een paar keer verbleven. De gastheer had zelfs op verzoek een maaltijd voor mij gemaakt. Ook een goede locatie om een meeting te houden of een kleine training te geven. Rustige omgeving, lekker bedden, echt een aanrader!Kamers: 5/5
Last minute geboekt. Waanzinnig ontvangst, super lokatie. Een gastheer waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen. Fenomenaal ontbijt. Helaas kun je in een review maar 5 sterren geven. Sientje verdiend het dubbele! Groet Arie en Serge Inter Scaldis pipes and drums.
Een bijzonder warm welkom door de gastheer Paul. Hele vriendelijke man die graag de tijd neemt om alles even uit te leggen over de omgeving. Hele nette en schone kamers , het bed ligt heerlijk en het ontbijt was echt subliem. Absolute aanrader als je in de omgeving van Den Bosch wil overnachtenKamers: 5/5
Een hele mooie locatie, supervriendelijke ontvangst, kamer schoon netjes en sfeervol ingericht, heerlijk en uitgebreid ontbijt. Komen zeker terug.Kamers: 5/5
Uitstekende accommodatie. Mooie ligging in de bommelerwaard, mooie uitvalsbasis om een mooie fietstocht te doen. Fantastische gastheer. We voelden ons heel erg welkom en op ons gemak. De gastheer maakte een oprecht geïnteresseerde indruk. Hij haalt veel lof en plezier uit zijn b&b. Direct naast Sientjes zit het michelin 1-ster restaurant Flicka waar je ongekend smaakvol kunt eten. Verder is kerkdriel op fietsafstand te bereiken met een aantal fijne restaurants.
Een prachtige locatie, en een zeer vriendelijk ontvangst. Wat hebben we ons welkom gevoelt. Mooie kamer, sfeervol en schoon. Wij komen zeer zeker terug. Goed om te weten : Het restaurant en bar in te bereiken via een stoel-traplift. De kamers alleen middels trap, wel zijn er 2 kamers op de begaande grond. Bij mobiliteitsproblemen dit vermelden bij reservering. Dan kan er wellicht een kamer beneden worden gerealiseerd. Kamers: Sfeervol,netjes en goede ruimte.
Heerlijk verblijf!! Aangenaam onthaal, top bediening, lekker eten noem maar op. Vriendelijke mensen, zeker een aanrader als je in de streek bent.
Wat een geweldige ervaring hebben wij hier gehad. Ontvangst was enorm hartelijk, vervolgens samen heerlijk kunnen genieten van de gedekte tafel. Wat een leuke en open sfeer hangt er in het restaurant en de gerechten zijn stuk voor stuk even verrassend als heerlijk. We hebben zo genoten dat ik zelfs vergeten ben foto's te maken, dus je zult toch echt zelf een keer langs moeten gaan ; Daarna ook geslapen in de herberg, leuke kamer met airco en een bed wat erg goed lag. Als ik 10 sterren had kunnen geven had ik dat ook gedaan, we komen zeker nog een keer eten aangezien we hoorden dat de kaart zeker maandelijks veranderd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid