facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sidders-Film

Sidders-Film

Info

Sidderrs-Film Freelance Filmmaker

Adres: Goudenregenplein, 3203 BN Spijkenisse
Telefoonnummer: 0683557618
Stad: Spijkenisse
Route: Goudenregenplein
Postcode: 3203 BN


Recensies
Na jaren weer eens in deze bioscoop geweest. Voorheen Arcaplex. Jesus wat is deze bioscoop slecht geworden. Onderhoud doen ze hier niet. Zaal 4 knetter warm, stoelen door gezakt en bekleding eraf, geluid slecht en beeld regelmatig wazig. Voor deze prijs ga ik liever naar Pathe ook goedkoper die velemalen beter is. 1 ster vanwege het vriendelijk personeel!!
Bizar warm in de zaal 4, de bekleding van de stoelen kapot en de stoelen doorgezakt. Onderhoud is duidelijk geen prioriteit voor deze bioscoop. Rij volgende keer liever een stukje verder voor de film dan hier nog een keer heen te gaan. Het personeel was overigens wel erg vriendelijk.
Na jaren weer eens naar deze bioscoop, voorheen Aracaplex, geweest. Wat een zooitje. Doorgezakte stoelen, kapotte stoelen, gore stoelen en snik snik heet. Het is dat je een ster moet geven, wat voor ons 0 ster. Jammer dat je geen foto kan uploaden. Voortaan maar Pathé.
Vriendelijk personeel, Maar wat een vieze oude bende is het geworden. Wij zaten in zaal 3, geen trapverlichting, zaten op de laatste rij, stoelen kapot en gescheurd, bekerhouders kapot en heel, maar dan ook echt heel smerig. De wc's ruiken enorm. Deze bioscoop is echt heel erg afgetakeld. Heel erg jammer. Geld absoluut niet waard.
De film was leuk, het personeel super vriendelijk. Jammer dat de zaal "uitgeleefd" was.. Bekleding van de stoelleuningen gescheurd. Waarschijnlijk doordat publiek telkens de schoenen op de rugleuning ervoor zet. Of het wordt moedwillig gesloopt... Echt zonde! Maar als er een paar stoelen kapot zijn, nodigt dat op onverklaarbare wijze uit om de boel verder te slopen! Zo snel mogelijk repareren cq vervangen zou ik zeggen!
Nog nooit zo warm gehad in de bioscoop. Zaal 2 met de horror night van insidious the red door was er geen airco, de stoelen waren iet wat versleten en zaten niet lekker. En het scherm had links een afwijking met licht wat er doorheen kwam. Verder wel goed geregeld met een gratis drankje en 2 scare actors.
Prima zaaltje, lekker knus.. Min puntje is wel dat het bloed heet is in de zaal, daarnaast kunnen sommige hun mond niet houden en is er niet zoals Pathe een service die het dan even oplost
Kinopolis is een verouderd bioscoop. Stoelen zijn kapot en zitten niet lekker. Het ziet er niet uit. Giga warm in de zaal. Jammer. Ga de volgende keer wel naar Rotterdam pathe.
Prima bioscoop, makkelijk te bereiken en parkeren, goede stoelen goed geluid niet te hard en zeker niet te zacht. Pathé heb ik verruild.
Bioscoop van Kinepolis. Vroeger Arcaplex! Er is een grote parkeerplaats waar je gratis kan parkeren. De parkeerplaats is gedeeltelijk voor het naastgelegen zwembad. Als het daar druk is, kan het erg druk zijn waardoor er weinig plek is. In schoolvakanties kunnen er rijen tot aan de parkeerplaats zijn. Dan sta je bijna een uur te wachten. Het filmaanbod is prima alleen de horeca is vrij prijzig. Ook daar kun je lange rijen verwachten, waardoor je minimaal 15 minuten in de rij staat. Houd daar rekening mee. Verder een standaard bioscoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid