facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sicilia Geldrop

Adres: Bogardeind 9 , Geldrop 5664 EA, NL
Telefoonnummer: 040 285 3700
Stad: Geldrop
Route: Bogardeind 9
Postcode: 5664 EA


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-22:30
Woensdag: 17:00-22:30
Donderdag: 17:00-22:30
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 17:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Sicilia Geldrop menu, Sicilia geldrop thuisbezorgd, Italiaans restaurant Geldrop korte Kerkstraat, Restaurant Sicilia Geldrop reviews, Italiaan Geldrop, sicilia, helmond menu, Tapas restaurant Geldrop, Pizza Geldrop
Recensies
Weer eens een heerlijke pizza vegetaria gehaald. Rijkelijk belegd met kaas, olijven, champignons, paprika, tomaat en artisjokken. Super lekker
Heerlijk eten, grote variatie in het menu en veel keuzes. Wel moeilijk om te weten wat je bestelt op het menu. Nog nooit iets vies in het eten tegen gekomen. Ons mam die werkt bij het St. Anna ziekenhuis er tegenover, krijgen we 40% korting bij afhalen, wat een koopje!
Het echte Siciliaanse is hier niet meer, alleen het interieur is er nog van over. In de keuken staan ook geen Italianen meer en dat proef je. Enig pluspuntje was de informele bediening, net zoals je in Italië ziet. Voor echt Italiaans eten moet je hier niet heen.
Dinsdag 11 augustus 2020 hier heerlijk pizza's gegeten. Rijkelijk belegd en vers voor je klaargemaakt. Het restaurant is echt helemaal in Italiaanse sfeer en het personeel is allemaal erg vriendelijk! Alles top en zeker aan te raden. Jammer alleen dat we niet in de buurt wonen....:
Het eten is altijd voortreffelijk van smaak en de gastheren en -dames supervriendelijk. Wij voelen ons veilig en hebben ruim bemeten plaatsen.
Gezellig, lekker, authentiek en goede bediening. Net geen 5 sterren, omdat de smaak van de pizza's nog net iets te vlak is. Ietsje meer Italiaanse smaakdiepte toevoegen svp.
Erg vriendelijk, en erg vers gebakken ik vind aanrader om daar Italiaans te eten.
Gastvrij, zeer ruime menukaart, uitstekend, absolute aanrader!
Geweldig lekker gegeten en de eigenaar altijd vriendelijk tussen zijn klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid