facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sibbe Coaching & Advies

Sibbe Coaching & Advies

Info

coaching, systemisch werk, familieopstellingen, relatieonderhoud en -therapie, bedrijfscoaching

Geschiedenis

coaching, systemisch werk, familieopstellingen, relatieonderhoud en -therapie, bedrijfscoaching



"Ik coach mensen die vastlopen in hun leven en ik doe dat op basis van systemische principes. Je kan bijvoorbeeld bij mij terecht met gedoe in families, gevoelens van overbelasting, opvoedvragen en relatieproblemen. Ik maak onder andere gebruik van Familieopstellingen, NLP technieken en Geweldloze Communicatie. Ook kinderen en jongeren zijn welkom bij Sibbe Coaching. Mijn achtergrond als arts maakt dat ik ook mensen kan begeleiden die te maken hebben met gezondheidsklachten of ziekten. Coachtrajecten zijn in principe kortdurend, vaak ben je al na 3 tot 5 sessies weer en stap verder. Omgeving Eindhoven, Helmond, Geldrop-Mierlo, Nuenen."
Adres: Marktstraat 13, 5731 HS Mierlo
Telefoonnummer: 0611602441
Stad: Mierlo
Route: Marktstraat 13
Postcode: 5731 HS


Recensies
Ik kreeg voor mijn verjaardag een familie opstelling kado. Het was een heel bijzondere ervaring waardoor ik met nieuw vertrouwen verder kan in de toekomst. Judith heeft dit op een warme, prettige en persoonlijke manier begeleid in haar rustige praktijk aan huis. Mega dank daarvoor!
Deelgenomen aan een open avond 'familieopstellingen. Duidelijke uitleg, fijne vertrouwen-gevende aanpak, mooie werkruimte, professionele uitstraling. Ik kan dit aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een oplossing of die gewoon een keer wil kennismaken met deze therapievorm.
Mijn moeder is de beste
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid