facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Si-Sa-Soep

Si-Sa-Soep

Info

Si-sa-soep is de leukste winkel van Middelburg! Wij verkopen originele cadeau artikelen, (eco) kinderkleding en hippe dameskleding.

Geschiedenis

Si-sa-soep is een winkel met kraamcadeautjes, kinderkleding (eco), dameskleding, speelgoed, interieur en cadeau-artikelen.
Biologische materialen, duurzaamheid, fairtrade, maar ook vrolijke prints met hier en daar wat retro.
Si-sa-soep verkoopt leuke ,hippe merken zoals Collégien, Albakid, Maxomorra, Duns Sweden Smafolk, Froy en Dind, 4funkyflavours, Danefae, Halsoverkop, Tante Betsy, Cissi och Selma, Who's that girl, Sanita, Djeco, Plantoys, Janod, Heico, Kek Amsterdam...... te veel om op te noemen. Toch blijven we altijd op zoek naar nieuwe pareltjes, om zo het winkelend publiek te blijven verrassen. Door de uitgebreide collectie is het een leuke winkel voor jong en oud.

Adres: Langeviele 81, 4331LS Middelburg
Telefoonnummer: 06 16438584
Stad: Middelburg
Route: Langeviele 81
Postcode: 4331LS



op zoek naar gerelateerd: King louie Middelburg, Scandinavische kleding Middelburg, Kadowinkel Middelburg, Winkels Langeviele Middelburg
Recensies
Mooie gezellige winkel met veel keuss
Verrassend veelzijdige winkel toegespitst op vrouwen en kinderen, al kun je er ook als man nog wel iets leuks vinden.
Geweldig e retro jaren 70 achtige winkel ook goede kwaliteit kleding en speelgoed voor kinderen
si-sa-soep is echt een geweldige winkel! er zijn echt super leuke cadeautjes te vinden!! word er erg hebberig van haha!!! je word altijd met een glimlach geholpen! lekkere muziek op en een fijne sfeer! super leuke en vriendelijke eigenaar en werknemers! daar kom ik zeker vaker voor terug!!! wel verdiende 5 sterren!!!
alles van echte eerlijke materialen, en een hele vriendelijke eigenaresse met oprecht hart voor haar zaak, een absolute aanrader voor 'out of the box' kinderkleren, kwaliteit voor alles !!!!
super leuke winkel met leuke aparte spulletjes. is zeker een aanrader als je van mooie kleurrijke spulletjes houd! :
Leuk winkeltje. Kinderkleding en accessoires voor in de kinderkamer. EN speelgoed. En veel meer leuke dingetjes.
The place to be voor kleding en cadeaus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid