facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shufu State

Shufu State

Info

Restaurant Noorddijkerweg 31 Groningen telefoon 050-5494505

Adres: Noorddijkerweg 31, 9734 AS Groningen
Telefoonnummer: 0505494505
ln.etatsufuhs@eitartsinimda
Stad: Groningen
Route: Noorddijkerweg 31
Postcode: 9734 AS


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: shufu state heropening, herbouw shufu state, shufu state inval, shufu state brand, shufu state facebook, prijzen shufu state, shufu state recensie, wanneer gaat shufu state weer open
Recensies
Bovengemiddeld gegeten voor een gemiddelde prijs, alles vers en uitermate smakelijk, een aanrader!
Heerlijk gegeten, meer dan voldoende keus. Heerlijke gerechten. Bediening netjes en vlot. Aanraden
Goed eten, vriendelijke gastheer en dame. Maar zeer slecht personeel. Haastig, onvriendelijk en buiten proporties. Eten neerzetten bovenop bestek, nergens naar kijken. In het Nederlands het gerecht aanreiken en bij klacht overgaan op Engels. Toetsjesboot meer leeg dan vol. Doen niks voor Jarige, wel vermeld bij de reservering. Erg jammer. Voorheen kwamen we hier vaak, was het een zeer net restaurant, wat de sfeer en kwaliteit hoog hield. Nu meer een haastige vreetschuur, waar iedereen z'n benen onder zijn lijf vandaan rent en er geen vriendelijk woord meer vanaf kan. Erg jammer dat je je zo wilt associëren.
Na lange tijd hier weer wezen eten, wat ons zeer slecht is bevallen! We waren met 5 personen en kregen 2 tablets "A en B" Na bestellen via de tablets duurde het érg lang voordat het naar je tafel werd gebracht met een gammel serveerkarretje waar onder op de vuile vaat stond opgestapeld! ..1 plankje per keer die we dan met z'n 5en moesten delen De lege glazen en borden werden niet afgehaald waardoor de tafel vol kwam te staan en we uiteindelijk zelf maar de vaat op een muurtje hebben gezet Toen we na meerdere keren aangeven dit meldden bij de bedrijfleidster antwoordde zij met een kort en ongeïnteresseerd "Oké " en noemde vervolgens het bedrag dat we moesten betalen! Voor ons nooit weer!!
Het eten smaakte voortreffelijk. Voor grote groepen wel wat lastig om echt gezellig te zitten.. en wat me erg tegen viel... ik vroeg om een latte machiato met likeur 43 dat was lastig want dat stond niet in de tablet... eerst werd er gezegd ik moest een irish Coffee bestellen via de tablet en dat zou ik mijn lm 43 krijgen. 2 min later moest ik de 43 los van de latte bestellen. Dit gedaan te hebben werd er vervolgens een complete 43 portie in mijn latte gedaan terwijl ik toch echt maar 1.5 cm in mijn koffie wilde en zeker geen 4cm... beetje jammer dat er zo niet flexibel op een vrij simpele vraag gereageerd werd.
Voor het aanmelden moesten we wel even wachten ondanks dat we gereserveerd hadden. Maar het eten was voortreffelijk. Heerlijk en vers. Elk bordje was een feestje. Wel jammer dat je voor een bolletje ijs moet betalen. Het is helaas wel duurder geworden.
Hier voor de 5e keer gegeten, in de hoop dat het nu beter zou zijn! Maar weer tegenvaller, eigenaren hebben smoesjes, niet goed georganiseerd, “personeelstekort” bij aankomst 15 min laten wachten, bij vertrek 15 min gewacht tot iemand kwam afrekenen met ons. Ze ruiken uit hun mond als ze met je praten en je ruikt zure zweet bij ze niet aangenaam als je aan het eten bent. Borden worden neergekwakt op je tafel en alles blijft erg lang op tafel staan dat we zelf moesten opruimen. Hier komen wij niet nog een keer!
Leuke plek om gezellig te eten. Je besteld je eten met een Ipad, om de 10 minuten kun je een nieuwe ronde bestellen, 3 dingen per persoon per ronde. Lijkt weinig maar is echt genoeg. De bediening is zeer rap. Het is een all you can eat restaurant maar het is geen vreetschuur. Geen tijdslimiet dus je kunt ook lekker blijven tafelen. Aanrader!
Erg leuk om hier met een groepje vrienden of collega's te eten. Je hoeft niet van tafel om je eten op te halen. Ze brengen alles wat je bestelt bij je tafel. Warme gerechten worden pas bij bestellen klaar gemaakt. Het ene gerecht komt eerder dan het andere al naar gelang de bereidingstijd of dat het al klaar staat. Eten is van goede kwaliteit. Bediening is ook erg snel en accuraat. Ook het geluidsniveau is hier uitstekend, ook al is het vol mensen, je kunt elkaar goed verstaan. Aanrader.
Het eten is, met een enkele uitzondering, erg goed! Op basis alleen daarvan waren het met gemak 5 sterren geworden. Het bestelsysteem is in beginsel prettig, alleen werkt het niet vlekkeloos. De bediening was vriendelijk, maar wel enigszins onwennig en onhandig geen onbekend probleem in de horeca tegenwoordig, dus zal hier niet te streng op zijn.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Shufu State met het openbaar vervoer


Groningen, Meerpaal 180 meter
3
563
Groningen, Ruischerbrug 200 meter
3
Groningen, Ruischerbrug 240 meter
406
6
Groningen, Ruischerbrug 290 meter
406
563
6
Groningen, Meerpaal 300 meter
3
563

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Shufu State.

Groningen asian-fusionrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Noorddijkerweg 31 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Shufu State adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Shufu State. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Shufu State delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NI HAO Restaurants Groningen NI HAO Restaurants Groningen 5 km We hadden super gegeten ze hadden van alles wel wat je kon het zo gek niet bedenken. ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid