facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ShowBird

Info

ShowBird is het grootste online boekingsplatform voor Live Entertainment in Nederland. Boek een act, snel en direct!

Aanmelden als artiest?
www.showbird.com/nl/artiesten

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van ShowBird!

ShowBird brengt vraag en aanbod op gebied van entertainment bij elkaar. Zo stimuleren wij alle vormen van cultuur in Nederland.

Iedereen wint:
Klanten kunnen gemakkelijk en snel acts vinden en boeken.
Artiesten en/of managers/agenten kunnen hun act presenteren en beheren op een uniek platform.

Ga naar https://showbird.com/nl/zo-werkt-showbird om te zien hoe ShowBird werkt. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via de FB pagina of via [email protected]!

Let us entertain you!

Adres: Laan van Vredenoord 25, 2289GD Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0702810060
Stad: Rijswijk
Route: Laan van Vredenoord 25
Postcode: 2289GD



op zoek naar gerelateerd: Artiesten boeken, prijzen, Eigenaar Showbird, Acts voor evenementen, Feest act boeken, Goedkope acts, Boek een artiest, Artiesten Booking, Show op locatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arab Dating Europe Arab Dating Europe 55 km هل تبحث للعثور على الحب والزواج في أوروبا؟ زيارة https://ArabDatingEurope.com...
Recensies
Als artiest echt een top platform om mee te werken. De website werkt heel erg fijn. Vanaf het krijgen van een aanvraag tot het officieel boeken van een optreden. Het personeel is daarnaast ook erg behulpzaam en enorm vriendelijk!
Prima platform! Groot aanbod, reageren snel, goede communicatie.
UPDATE: Kjell heeft nadien telefonisch contact met mij opgenomen en excuses aangeboden voor de gang van zaken. Daarnaast zijn er intern verbeterpunten inzake de communicatie vastgesteld om te voorkomen dat een dergelijke situatie zich herhaalt. Het is spijtig dat het fout is gegaan bij het maken van de boeking, maar het siert Kjell dat er oprechte excuses zijn aangeboden. Wie weet geef ik het hierdoor in de toekomst nog een tweede poging. =========================================================== Contact gehad met Kjell. Eerste indruk, vriendelijke kerel. Bij het boeken van de band kwam er echter weinig beweging. Volgens Kjell was het management bezig met een andere boeking op die datum en kwam er weinig beweging in. Daarbij heb ik Kjell niet als heel pro-actief ervaren. Het initiatief voor updates lag in 4 van de 5 gevallen bij mij. Uiteindelijk zelf maar contact opgenomen met het management van de band. Vreemd genoeg waren zij niet bekend met een andere boeking en kon ik de boeking nog dezelfde dag rond maken. Volgende keer dus niet meer via Showbird.
Mede door Showbird heb ik het voorrecht om mijn schminkkunsten op de leukste en meest bijzondere feesten te laten zien. Zowel voor kinderen als voor volwassenen.
Prima platform. Ik heb verschillende artiesten en acts geboekt. Dj, Michael Jackson act, Ali B, Rolf sanchez, casino tafel, airhockey, boksbal, etc. Snel en veilig!
Heel tevreden over mijn recente boeking bij Showbird! De artiesten waren van kwaliteit en de medewerkers boden meerdere keren hun hulp aan. Het platform maakt het plannen van bedrijfsfeesten velen malen makkelijker!
Heb een piano en viool act hier geboekt voor mijn bruiloft! Fantastisch! Mijn complimenten voor de pianist Fulco en zijn violist! De gasten en het bruidspaar hebben er van genoten. Ze vonden het elegant en romantisch!
Zeer fijn boekingsplatform om als artiest mee samen te werken. De regeling en communicatie naar klanten toe is zeer professioneel. Ook in deze moeilijke tijden denken ze actief mee naar oplossingen naar de toekomst toe. Top, doe zo voort !
Wat een fantastische uitvinding voor het boeken van live entertainment! Werkt zeer gemakkelijk, overzichtelijk en fijn. Goed contact met de artiesten en de service van het ShowBird team is ook super.
Geweldig bedrijf! De hoeveelheid zorg en precisie die bij elke boeking komt kijken is ongeëvenaard. Ik heb mijn vaste adres voor live entertainment gevonden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid