facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shot by Zeb

Shot by Zeb

Info

Zeb Koppes is de kracht achter Shot by Zeb. In 2019 besloot hij zijn grootste passie, film/video, om te zetten in een bedrijf.

Adres:
Telefoonnummer: 0612621892
moc.liamtoh@seppokbez
Stad: Heiloo


Recensies
Zeb heeft voor ons bedrijf geweldige video's gemaakt. Hij luistert heel goed naar wat voor ons belangrijk is, denkt mee over het concept en zorgt ervoor dat de boodschap op beeld goed overkomt. Daarnaast is hij zeer betrokken en is de passie die hij heeft voor het maken van video's en websites in alles terug te zien. Een echte aanrader!
Snelle en attente jongen. Fijne communicatie wat resulteert in een prachtig resultaat. Nog elke dag blij met het werk dat ZEB heeft geleverd!
Een super creatief en meedenkend bedrijf. Zeb helpt je van begin tot eind met je project. Meer dan tevreden, tip voor iedereen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid