facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shorty'z

Adres: Paralleweg 2 , Borne 7622 NB, NL
Telefoonnummer: 074 266 6643
Stad: Borne
Route: Paralleweg 2
Postcode: 7622 NB



op zoek naar gerelateerd: Patat Borne, Shoarma Borne, Toscane Borne, Grillroom Borne, Pizza Borne, Actiecode Shortyz, Bella Borne, Shortys
Recensies
Voor 1 uur en 30 minuten bij Shortiz in Borne wat te eten besteld. 2x gebeld waar het bleef.?? Kon nog wel een half uur duren. Ze waren druk. Want ze hadden maar 1 bezorger. Ben er naar toe gelopen 3 minuten van ons huis. En mijn geld maar opgehaald. Zal hier zeker niet wat weer gaan bestellen. Want dit is al meerdere malen voor gekomen. Ondertussen een andere gebeld en met 10 minuten was het er.
Laatste komen ze bezorgtijden nooit na binnen een half uur zeggen ze je mag blij zijn als je het binnen 1.5 uur hebt Eten is wel goed
Bijna 2 uur op mijn bestelling gewacht tussendoor gebeld. Eenmaal mijn bestelling was alles lauw en weinig smaak toen ik mijn pizza opende zat er rauw ei op.. Terug gebeld met de klacht kort daarna werd wel een nieuwe bezorgd.
Om 17:00 eten besteld om te laten bezorgen. Na een uur nog eens gebeld met de vraag of de bezorger al onderweg is, antwoord was ze hebben het druk en ze gaan nu bezig met de bestelling. Na drie kwartier nog geen eten! Nog eens bellen en tijdens het telefoon gesprek stopt er een auto met onze bestelling. Eten lauw en we hebben aangegeven dat we het eten terug zal brengen en dat we het geld terug willen hebben. Dat is ook gebeurd, ze hebben het geld terug betaald. Ik ben helemaal klaar met die zaak! Ik ga hier nooit meer iets bestellen.
Zojuist kwam in mijn straat 30km/h zone de Shortiez bezorger voorbij in de zwarte bezorgauto. Minimaal 70km/h op de teller. Ronduit asociaal in een smalle straat waar veel kinderen wonen. Doe hier iets aan Shortiez!!! Echt schandalig!
Heb vandaag eten besteld, en het was zo lekker en zo snel bezorgd, hamburger was geweldig en de pizza’s ook, ik ga hier vaker bestellen!!
Je collega rijdt nu net weg met piepende banden door een kindvriendelijke wijk.
Augustus 2022: Wat een blamage. Bestellen ging al niet van harte, eten werd na lang wachten geserveerd zonder bestek, waar we alsnog 5 minuten op moesten wachten... Drinken werd vergeten en bij navraag pas laat geserveerd. Aardappel schijfjes totaal hardgebakken, penne doorgekookt en dreef in soep ipv carbonarasaus Zaak was ook enorm vies, lag overal viezigheid op de vloer. Vet op de tafels was gewoon uitgeveegd ipv met een sopje af te nemen. Handdoekjes bij de wc zijn echt niet meer van deze tijd en waren beiden ook enorm smerig. We konden tevens alle gesprekken van het personeel meeluisteren omdat er zo hard werd gepraat. Heel erg jammer...... 2 jaar geleden hadden ze van mij 5* nu nog maar 1* 2020: Heerlijk eten, vriendelijke bediening. Voor iedereen is er wel iets te eten. Zeer diverse menukaart. Gezellige plaats om te eten en betaalbaar.
Vroeger kwamen we hier vaak. Nu al een tijd niet geweest. Wat een vieze tent. Tafels waren niet schoon terwijl er niets te doen was, personeel zat te eten borden waren ook niet helder. Bestek heb ik zelf schoongemaakt met het servet. Later nog naar het toilet geweest, maar ik heb de broek maar dicht gehouden. Die had al lange tijd geen borstel meer gezien. Kortom ik kom hier nooit naar dan ook nooit weer.
Ik begrijp de negatieve reviews niet. Het personeel is heel vriendelijk en attent, het eten is heerlijk, de porties zijn groot en de prijzen zijn redelijk. Ik kom er al een hele tijd en heb nog nooit iets negatiefs meegemaakt. Ik kom er dan ook persoonlijk om ter plekke de bestelling door te geven en ik hoef nooit te lang te wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid