facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shops United

Shops United

Info

Shops United is dé inkooporganisatie voor webwinkeliers. Bespaar vandaag nog op al uw verzendkosten.

Geschiedenis

De aflevering van pakketten is hét visitekaartje van een webwinkel. Voldoende aandacht besteden aan het logistieke proces van uw webwinkel is dan ook van essentieel belang. Shops United is expert op het gebied van snelle en goedkope pakketverzending en biedt u een complete verzendoplossing voor al uw pakketten in binnen- en buitenland.

Onze unieke webapplicatie is uitermate geschikt voor elke webshop. Of u nu een kleine, middelgrote of grote webshop beheert; wij bieden u het beste van elke leverancier. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij namelijk grote volumecontracten opgebouwd met verschillende leveranciers, die zich inmiddels allemaal onder het dak van ons systeem bevinden. Naast de keuzemogelijkheid uit onder meer PostNL en DHL, kunt u met ons systeem ook kiezen of u uw zendingen handmatig wilt invoeren of dat u deze (automatisch) laat importeren uit bekende webwinkelsoftware-aanbieders als Magento, Shoppagina en CCV Shop.

Niet voor niets gingen al ruim 2000 webwinkeliers u voor met het profiteren van de complete verzendoplossing van Shops United. De keuze voor Shops United bespaart hen vele duizenden euro’s per jaar. Benieuwd wat u kunt besparen? Vraag dan gerust een gratis vrijblijvende offerte aan.



"Met Shops United krijg je hulp bij het slim én goedkoop verzenden van je webshop pakketten."
Adres: Griede 22, 3191 EE Hoogvliet (stadsdeel)
Telefoonnummer: +31 (0)85-2732781
Stad: Hoogvliet
Route: Griede 22
Postcode: 3191 EE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Shops United tarieven, Shops United telefoonnummer, Goedkoop pakket versturen particulier, United shop dordrecht, Goedkoop pakket versturen Homerr, DHL pakket versturen, Goedkoop pakket versturen Nederland, Kennisbank shops united
Recensies
Let op; sinds ca. 2008 hebben wij gebruik gemaakt van ShopsUnited. Vroeger was het écht shops united. Bundelen van webwinkels en daarmee voordeel halen. Prijzen waren gunstig doordat PostNL en DHL tegen elkaar werden gehouden. Sinds een aantal jaar zijn ze echter overgenomen door.... PostNL... En dát merken we: de arrogantie en hoge prijsstelling met waardeloze service zeer snel en vriendelijk, maar nutteloos van postNL is in 1 rechte lijn doorgetrokken naar ShopsUnited. Kortom ShopsUnited heeft geen enkel voordeel meer en dus geen bestaansrecht meer. Vermijden Vermijden Vermijden. Er zijn betere alternatieven. Google maar eens "ShopsUnited overgenomen door" 16 nov 2017 — PostNL heeft begin november stilzwijgend Shops United Cargo United overgenomen ... heeft zich jarenlang op kleinere spelers gericht, die goedkoop pakketten willen versturen ... Eerder dit jaar 2017 speelde er nog een conflict tussen dochter Cargo United en PostNL over tarieven. Ik heb dit al meermaals aangekaart bij ShopsUnited, alvorens deze negatieve review te neer te kalken. maar ze willen niet luisteren naar een vaste klant meer dan 14 jaar!
Na het lezen van alle reviews wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten.... Maar nadat ik me had aangemeld werd ik gelijk gebeld door een super vriendelijke medewerker die alles ging uitleggen omtrent het systeem en de prijzen. Ook als je er niet uit komt met de printer instellingen helpen ze super fijn en denken ze mee..!! 100% een aanrader dit bedrijf..!!
Personeel is vriendelijk en reageert over het algemeen snel. Maar mij god wat een enorm slechte website. Prijzen die getoond worden raken kant noch wal en komen totaal niet overeen met de werkelijkheid. Optionele diensten lijken allemaal gratis te zijn maar zijn dat natuurlijk niet. Toon dat dan ook, in plaats van misleidende prijzen voor te spiegelen. De site is erg oud en niet responsive, dus totaal ongeschikt voor mobiele apparaten. Als een zending 1 pakket betreft is het nog enigszins te doen, maar extra pakketten toevoegen op een mobiel apparaat is feitelijk niet te doen, dan "hangt" de site zodra je naar beneden scrollt om tevergeefs naar de knop "opslaan" te zoeken. Kan dus alleen op desktop/laptop gebruikt worden. Kom op mensen het is 2023....
Shops United pretendeert goedkoop te zijn. Zending ingeboekt voor de prijs die ze tonen ze zetten er heel slim bij 'prijzen indicatief' en op de factuur is de zending opeens 40 euro duurder. Reclameren heeft geen zin, ze zeggen gewoon 'er is toeslag bij gekomen'. Direct inboeken bij FedEx of UPS bleek achteraf goedkoper te zijn.
Fantastisch bedrijf, wordt goed meegedacht en zijn transparant in het kostenplaatje, en hoe je hier slimmer mee om kunt gaan! Veel negatieve bla bla verhalen van klanten die niet de voorwaarden hebben gelezen voordat ze jullie de hand schudden! Jammer, het is eigenlijk zo ontzettend simpel... ik druk op de knop en ik krijg wat ik wil. Volgens mij zitten jullie echt aan de onderkant qua prijs.. mocht het onder aan de streep een paar euro meer kosten dan nog zijn jullie dit dubbel en dwars waard. Remi Beijert je bent er goed mee bezig!!!!!
Op de reactie van infomusic wil ik graag reageren, gezien ik het hier totaal niet mee eens ben. Wij versturen al een geruime tijd met Shops United wat naar volle tevredenheid verloopt. Wanneer wij iets niet zeker weten bellen wij hun op en vragen om advies. Zo hebben wij laatst een pakket moeten versturen met een inhoudswaarde van ruim € 700,00. Voor de zekerheid hebben wij voor deze situatie gebeld met Shops United en om hun advies gevraagd hoe wij deze zending het best kunnen versturen. De medewerkers wat overigens zeer vriendelijk was hebben het advies gegeven om zendingen met hoge waardes te verzekeren, zodat er bij schade gevallen de zending verzekerd is. De kosten zijn wel: € 1,58 per eenheid van € 500,00, maar ben je wel gedekt bij schade gevallen. De medewerkers hebben aangegeven wanneer wij het pakket niet verzekeren en er ontstaat een schade dat de algemene vervoers condities gehanteerd zullen worden voor € 3,40 per kg. Het "afschuifwerk" is volgens mij de tijd dat de vervoerder nodig gehad heeft om de case te onderzoeken? Naar mijn inzien zeer vriendelijk en deskundig personeel wat het beste met de klant voor heeft. Voor ons is Shops United een absolute aanrader voor alle andere webshops. Met vriendelijke groet, Marlon Ninaber Eigenaar prophoneparts.nl
Cargo-United van Shops United: Aanrader! Ik gebruik sinds 2013 cargo-united van Shops United voor alle pakketzendingen. Van zowel de fysieke winkels als de webwinkel als de verhuurservice als mijn privé pakketten. Het programma werkt zeer intuïtief, de zendingen zijn zeer goed te volgen en de historie is overzichtelijk. De facturatie geschiedt op weekbasis en zijn overzichtelijk en goed te controleren. Tot op heden zijn alle facturen foutloos gebleken. In de afgelopen 3 jaren heb ik de helpdesk 2x gebeld voor een operationele vraag. Vriendelijk en ter zake kundig geholpen. Tot slot, de tarieven zijn scherp. Zeker voor PostNL en DHL, toch de grootste en meest betrouwbare pakketproviders van NL. Kortom, een aanrader!
Waardeloos bedrijf. Voegen eigenlijk maar weinig toe in het proces van verzenden. Als je ook maar een vraag stelt waarvoor ze een beetje hun best moeten doen dan kan er al niets meer. Uit frustratie ben ik zelf maar gaan communiceren met DHL. Je krijgt vooral veel standaard reacties terug als je met een support vraag komt. Ze doen meer hun best voor DHL dan voor de klanten. Facturatie is een zeer onoverzichtelijk gedoe om alles na te lopen dus moet je maar vertrouwen op hun administratiesysteem want anders heb je een dagtaak aan zendingen/ facturen nalopen. Dit zou vele malen klantvriendelijker kunnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid