facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shoppz.nl

Shoppz.nl

Info

Shoppz

Geschiedenis

Welkom bij Shoppz.nl

Shoppz.nl - De leukste webwinkels van Nederland

Bij Shoppz winkelt u snel een eenvoudig online. Onze webwinkels bieden voor elk wat wils. Shoppz heeft jarenlange ervaring met verkoop in fysieke winkels. Onze specialisten staan voor u klaar. Onze prijzen zijn scherp, maar goed advies vinden wij net zo belangrijk.

Adres: Rijksweg 112B, 7011ec Gaanderen
Telefoonnummer: 0315 - 323316
Stad: Gaanderen
Route: Rijksweg 112B
Postcode: 7011ec


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Fijne zaak, goed advies en vlotte levering van een mooie Bosch wasmachine. Vakkundig geplaatst en aangesloten door goede en betrouwbare monteur! Chapeau dus, en ik raad je deze firma in Gaanderen aan!
Goeie aardige serieuse mensen een top goeie service...!
Prettig bedrijf. Beslist een aanrader. Heldere informatie. Afspraken worden netjes nagekomen. Prima service. Klantvriendelijk.
Ik was op zoek naar een hoge druk reiniger. Had een specifieke machine in gedachten. Dankzij de bedenkingen en de onderbouwing van Quint waarom deze machine niet aan te schaffen, heb ik een andere hoge druk reiniger aangeschaft. Heb het apparaat nu ongeveer een week in gebruik en ben er zeer over te spreken. Bedankt Quint voor het advies en uitleg!
Top service. Klantvriendelijk. Koffie staat altijd klaar. Helpt je precies met wat je wilt. Erg goed geholpen met de telefoon van mijn dochter. Zeker aan te bevelen bij anderen.
Een nieuwe telefoon en een broodbakmachine. Van beide voldoende informatie gekregen om tot aankoop over te gaan. Kundig en snel. Mijn nieuwe telefoon klaargemaakt met gegevens van mijn oude. Prima werk
Super goede service van Shoppz.nl. Net buiten de garantie toch gratis een nieuw reservoir voor onze Dyson stofzuiger geregeld. Bedankt!
Super geholpen bij de aanschaf van een nieuwe mobiel! Echt een aanrader om daar naar toe te gaan!
Bedankt bedankt voor de hulp op afstand nu heeft onze zoon volop internet op zijn zolderkamer. Top gedaan.
Shoppz helpt je zelfs vanuit je eigen luie stoel als je WiFi het even niet doet. Geweldig bedrijf met een super service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid