facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shoot Media lab

Geschiedenis

Shoot Medialab produceert professionele films en biedt jongeren nieuwe kansen.

In ons learninglab begeleiden wij jongeren die een slechte start doormaken. Vanuit stilstand (geen werk, geen diploma) terugop de rit, naar een nieuw toekomstperspectief en zelfredzaamheid.

Omdat onze filmcrews bestaan uit professionals die samenwerken met jongerenuit het learninglab, zijn de filmproducties van hoge kwaliteit. Onze opdrachtgevers ervaren deze samenwerking als een unieke kruisbestuiving. Deze aanpak levert bijzonder filmmateriaal op voor uw bedrijfsimago of voor de zichtbaarheid van MVO-doelstellingen. Met onze producties kunnen klanten aantonen dat ze sociaal maatschappelijk betrokken zijn.

Bij Shoot Medialab werken jongeren aan een grote persoonlijke verandering. We starten samen de motor door belemmeringen te overwinnnen en door de successen te vieren.

Shoot Medialb breidt haar activiteiten uit en zoekt landelijk opdrachtgevers voor:
Event-reports, web-video, mini-documentaires, bedrijfsfilms, informatieve films, instructiefilms en onderwijs films.

Zoekt u een producent voor uw opdrachtfilm? Of heeft u affiniteit met het begeleiden van jongeren als mentor of als gastspreker in het learninglab? kijk voor meer informatie op : www.shootmedialab.nl bij opdrachtgevers of vrijwilligers.



"By Liset is een social media bureau in Purmerend en biedt hulp bij allerlei vragen op het gebied van social media en online marketing. Dat kan in de vorm zijn van het volledig uitbesteden van social media, maar ook kan ik support bieden bij foto’s maken, content creëren, strategieën uitwerken of opzetten van een goed social media- of online marketingplan.Samen zorgen we er voor dat je online de uitstraling hebt die bij jouw onderneming past en dat jij je doelen gaat behalen.By Liset is tevens een fotograaf in Purmerend en biedt verschillende soorten fotoshoots zoals zwangerschapsfotoshoot, kinderfotoshoot, babyfotoshoot en business fotoshoots. Neem een kijkje op mijn site voor mijn volledige portfolio."
Adres: purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend
Telefoonnummer: 0299-769100
Stad: Purmerend
Route: purmersteenweg 17-19
Postcode: 1441 DK



op zoek naar gerelateerd: Shootlab
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shootmedialab Shootmedialab 0 meter Er werken fijne, lieve mensen en naar ik heb gezien worden er mooie filmopnamen gemaa...
No Limits Camping No Limits Camping 566 meter In augustus 15 nachten op camping In het Fruit geweest. We hadden een leuk plekje in ...
RegioPurmerend RegioPurmerend 817 meter RegioPurmerend lokaal nieuws
KRACHTTAAL KRACHTTAAL 1 km TEKST & EINDREDACTIE, COMMUNICATIEMIDDELEN (print & online), CREATIEVE CONCEPTEN, INS...
Visualxxpression Vormgeving Visualxxpression Vormgeving 1 km Vertaald door Google Super! Origineel Super!
Courant Holland Courant Holland 2 km Samen meer nieuwe klanten
Beyond Reality Beyond Reality 3 km Vertaald door Google Geweldig bedrijf. Origineel Amazing company.
Dagje Purmerend Dagje Purmerend 3 km Dagje Purmerend, alles over winkelen en uitgaan in Purmerend. www.dagjepurmerend.nl
Zaans Stadsblad Zaans Stadsblad 3 km Zaans Stadsblad is een huis aan huis krant van Rodi Media en verschijnt elke woensdag...
Rodi Zaanstad Rodi Zaanstad 3 km Lees het nieuws uit jouw gemeente!
Recensies
Wij zijn zeer tevreden over onze familieshoot by Liset. Het e-mailcontact voorafgaand aan de shoot was uitgebreid en erg duidelijk. Liset past haar kennis en ervaring toe en brengt dit met veel passie over. Super fijn vonden wij de geduldigheid van Liset tijdens de shoot. Ze kijkt niet op de klok, maar neemt haar tijd voor elke foto. Dat is erg fijn. Daarnaast is Liset een super leuke en spontane meid waarbij je je meteen op je gemak voelt. Wij zijn erg positief over het resultaat en zouden voor een volgende opdracht ook zeker weer by Liset inschakelen! Liefs, Samantha
Fotoshoot bij mij thuis en op cursus locatie gedaan via Lisette. Erg fijne ervaring, Lisette denkt mee, de juiste pro uitrusting om de klus te klaren. Keurige nabewerking met een leuke extra. Ik ben helemaal tevreden en zou voor een volgende opdracht nogmaals by Liset terug komen. Bedankt :
Lisette heeft ons geholpen met meer social media awareness te creëren voor ons restaurant. Ze heeft een heel stappenplan gemaakt en heeft ons zeer goed geholpen. Lisette communiceert altijd alles duidelijk door en luistert goed naar je wensen. Wij zijn zeer tevreden. Als je opzoek bent naar een professioneel, creatief en behulpzaam media bureau zit je bij byLiset op het juiste adres! Absoluut top om mee samen te werken :
Liset heeft voor mijn bedrijf OrganizedbyAubrey een online marketing plan gemaakt. Zij nam de tijd en liet mij zelf nadenken over wat mijn doelen waren. Het was echt de moeite waard en het gaf mij ook veel inzichten over mij zelf en bewustwording. Als je een startende ondernemer bent of juist al ervaren bent en je wilt online website of social goed zichtbaar zijn in waar jij erg goed in bent dan is een goede strategie voor je bedrijf echt de eerste stap. En voor mijn was dat structuur. Liset helpt je zeker daarbij en dat doet zij met veel passie en aandacht. Nogmaals super bedankt Liset.
Erg goed in haar werk en ook nog eens een super vriendelijke, sociale en gezellige vrouw. Wijzelf houden niet erg van op de foto gaan als het geforceerd moet, Lisette zorgt ervoor dat het ook niet geforceerd voelt en de tijd vloog voorbij. Na een leuke shoot was het wachten op de resultaten die we ook nog eens super snel in onze mailbox hadden. Na het kiezen van de foto’s kregen we nog een foto extra omdat ze die te leuk vond om niet te sturen. En wat denk je? Een week later een email met de titel ‘verrassing’ en daar kregen we nog een mooie foto van onze zoon. We zijn onwijs blij met de kwaliteit van de foto’s! Ik zou Lisette zeker aanraden en we komen zeker nog eens voor de lens staan!
Super fijne ervaring gehad bij Lisette! We hebben een familieshoot gedaan en zijn zó blij met het resultaat. Ons zoontje had niet zijn beste dag, maar Lisette wist hem helemaal op te vrolijken. We hadden de foto’s al snel binnen en die waren nog veel mooier dan we verwacht hadden. Het contact met Lisette verloopt ook heel soepel. Echt een aanrader!
Zowel een zwangerschapshoot als newborn/familieshoot gedaan! Liset geeft je tijdens de shoot een fijn gevoel zodat je je totaal niet ongemakkelijk voelt. Tijdens de newbornshoot had onze kleuter er totaal geen zin in en bij baby’s is het sowieso altijd lastig plannen, dus die was uitgerekend moe en wat huilerig. Door Lisette haar rust hebben we het toch voor elkaar gekregen om mooie foto’s te maken. Ik raad iedereen aan om een shoot bij Liset te doen, ze zijn prachtig geworden. Voor altijd een mooie herinnering aan de muur en ook leuk voor de opa en oma’s :-!
Lisette heeft mij geholpen bij de positionering van mijn bedrijf. Ze neemt je gestructureerd aan de hand mee om alles in kaart te brengen. Door de juiste vragen te stellen maak je diepgang bij het in kaart brengen van je doelgroep en wordt je bewust wat hun vraag en wensen zijn. Dit heeft mij veel inzicht gegeven. Ook heb ik bij Lisette een newbornshoot afgenomen. Lisette kan goed overweg met kinderen waardoor ze er super leuk op staan. Ben onwijs blij met de foto's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid